Razpis za oddajo prostorov internega bifeja v najem, za zagotovitev prehrane zaposlenih in gostov RTV Slovenija - Koper

Razpis za oddajo prostorov internega bifeja v najem, za zagotovitev prehrane zaposlenih in gostov RTV Slovenija - Koper

08. 07. 2014

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 50, Datum: 4. 7. 2014, Stran: 1605

Predmet razpisa: Predmet razpisa je oddaja prostorov internega bifeja v najem, za zagotovitev prehrane zaposlenih in gostov RTV Slovenija.

Prostori se nahajajo v kleti Regionalnega RTV centra Koper-Capodistria (Ulica OF 15, 6000 Koper). Velikost razpoložljivega prostora je 63 m2, nahaja se pod recepcijo in avlo objekta Radia Koper-Capodistria. Vhod v bife je iz notranjosti objekta Radia (hodnik pred dvigalom) in iz dvorišča (za recepcijo Radia). Osebje bifeja ima ločen stranski vhod. RTV Slovenija zagotavlja najemniku dostop neposredno do vhoda v bife in eno parkirno mesto.

Naročnik nudi v uporabo opremo, ki je vgrajena (električna in vodovodna napeljava, sistem prezračevanja, hlajenja in ogrevanja, razsvetljava, točilni pult in kuhinjska oprema v celoti). Stroške porabe energentov (elektrike, vode), ki se bodo mesečno obračunavali, krije ponudnik (ti stroški niso vključeni v najemnino).

Več

Razpisnik: Regionalni RTV center Koper-Capodistria

Rok: Rok za oddajo ponudb je 21. 7. 2014, do 10. ure.

Dodatne informacije: Ogled prostorov bo možen vsak delovni dan od 7. 7. 2014 do 18. 7. 2014, med 8. in 11. uro, po najmanj enodnevni predhodni najavi na telefonski številki: (05) 668-54-85.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj