Brezplačen najem pisarne v Veliki Britaniji

Brezplačen najem pisarne v Veliki Britaniji

24. 06. 2014

Vir in informacije: Delo, 18. 6. 2014, www.delo.si, Avtor: Je. G.

O možnostih in priložnostih poslovanja v Veliki Britaniji: Angleži nudijo pomoč pri vzpostavljanju podjetja.

Britansko-slovenska gospodarska zbornica je v sodelovanju z UK Trade and Investment (UKTI) in globalno svetovalno družbo A.T. Kearney 18. junija 2014 v središču Ljubljane predstavila približno 45 slovenskim podjetjem možnosti in priložnosti poslovanja v Veliki Britaniji. To šesto največje svetovno gospodarstvo je trenutno ena izmed najbolj zanimivih destinacij za neposredne tuje investicije, ki lahko slovenskim podjetjem odpre priložnosti rasti na novih trgih.

Z vstopom podjetja na trg Velike Britanije podjetje pridobi mnogo več kot le možnost rasti na novem trgu, saj država omogoča znatno finančno pomoč pri vzpostavitvi podjetja in usposabljanju zaposlenih. Slovenska podjetja lahko izbirajo med številnimi nepremičninami, ki jih lahko dobijo v najem brezplačno za določeno obdobje. Trenutno v Veliki Britaniji že uspešno poslujejo številna slovenska podjetja, ki dobro izkoriščajo tudi lokacijo države, saj jim le ta omogoča enostaven dostop do celotnega sveta.

Brezplačna pomoč britanske vlade

Pri vstopu na trg Velike Britanije podjetja niso sama, saj jim britanska vlada v okviru UKTI ponuja strokovno in brezplačno pomoč. Tako lahko slovenska podjetja vso potrebno pomoč pridobijo od lokalnih UKTI svetovalcev v Sloveniji.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj