Brezplačno praktično predavanje - »EU sredstva za podjetnike«, Brežice

Brezplačno praktično predavanje - »EU sredstva za podjetnike«, Brežice

17. 06. 2014

Datum: 19. junij 2014, ob 19.00 uri

Kraj: v Mestni hiši Brežice (vhod poleg Upravne enote Brežice)

V prihajajočem programskem obdobju bodo za črpanje zopet na voljo evropska sredstva. Z namenom seznanitve in približanju razpisov vsem potencialnim uporabnikom bodo v juniju na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice v sodelovanju s partnerji pripravili brezplačno delavnico, namenjeno vsem podjetnikom, obrtnikom, javnim inštitucijam, subjektom podpornega okolja, nevladnim organizacijam ter ostalim posameznikom, ki razmišljate o samostojni podjetniški poti.

Na delavnici bo podjetje z večletno prakso predstavilo izkušnje na področju svetovanja pri poslovnih in razvojnih usmeritvah ter oblike pomoči pri črpanju finančnih sredstev iz skladov Evropske unije in evropskih oz. svetovnih bank. Predstavljena bo dokumentacija v postopku pridobivanja sredstev (finančna, ekonomska dokumentacija, študija izvedljivosti z analizo stroškov in koristi, vloga za pridobitev sredstev). Teoriji bodo sledili praktični primeri številnih uspešnih odobrenih in izvedenih projektov.

Po predavanju vas vabijo v avlo Mestne hiše na prijetno druženje ob pokušanju odličnih domačih vin, penin, mladih sirov ter suhomesnatih in mesnatih izdelkov. Od vin boste lahko izbirali med rumenim muškatom Blaža Zagmajstra, tramincem Romana Matjašiča te renskim rizligom Antona Ajstra. Za ljubitelje penine bo poskrbel Sandi Dušič z njegovo znano penino Stella iz pišečkih marelic. Za prigrizek ob prijetnem degustiranju vin in penine pa bosta poskrbela Sirarstvo Kranjec iz Kapel ter Mesarija Krošelj iz Brežic.

Delavnica bo potekala v četrtek, 19. junija 2014, s pričetkom ob 19.00 uri v Mestni hiši Brežice (vhod poleg Upravne enote Brežice).

Prijave: Prijavite se lahko na e-naslovu: info@pcbrezice.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj