Pogovori z veleposlanico in ekonomskim svetovalcem v Egiptu, Ljubljana

Pogovori z veleposlanico in ekonomskim svetovalcem v Egiptu, Ljubljana

17. 06. 2014

Datum: 3. julij 2014

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (sejna soba I/1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

S strani slovenskih podjetij, ki poslujejo na trgih Egipta, Jordanije, Saudove Arabije, Združenih arabskih emiratov, Kuvajta, Katarja ter Omana želi Gospodarska zbornica Slovenije pridobiti aktualne informacije o poslovanju, načrtih in poslovnih interesih na obravnavanih trgih.

V ta namen v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve RS organizira individualne pogovore z gospo Tanjo Miškovo, ki bo v kratkem nastopila mesto veleposlanice RS v Egiptu ter gospodom Alešem Selanom, ki bo v kratkem nastopil mesto ekonomskega svetovalca na obravnavanem veleposlaništvu.

Individualni pogovori s podjetji se bodo odvijali v četrtek, 3. julija 2014, med 8.30 in 13.00 uro v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (sejna soba I/1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Prijave: Zainteresirana podjetja lahko udeležbo na individualnih pogovorih potrdijo preko spletne prijavnice najkasneje do torka, 1. julija 2014.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Kontaktna oseba: Nataša Turk, Tel: (01) 5898 152, e-pošta: natasa.turk@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj