Top ideje 2014

Top ideje 2014

10. 06. 2014

Vir in informacije: http://www.pohistveni-sejem.si/

5. borza oblikovanja v Sloveniji - Priložnosti za dobre ideje

Razstava Top ideje bo v okviru pohištvenega sejma Ambient Ljubljana (7. - 12. oktober 2014 na Gospodarskem razstavišču) letos potekala že petič, kot prava borza idej s pogledom v prihodnost.

Oblikovalci, arhitekti in oblikovalski navdušenci se lahko predstavijo z inovativnimi idejami in izdelki s področja bivanjske kulture. Pobuda Gospodarskega razstavišča, da organizira borzo oblikovanja v Sloveniji, je nedvomno pomemben prispevek pri uveljavljanju oblikovalske stroke v razvojne in proizvodne strukture našega gospodarstva. Mladim oblikovalcem omogoča brezplačno javno predstavitev njihovega dela ter hkrati vzpostavlja nujen dialog med oblikovalsko stroko, slovenskimi in tujimi proizvajalci elementov bivanjske kulture in končnim uporabnikom.

Letos bodo razstavo Top ideje razširili s predstavitvijo ustvarjalcev iz tujine. Kot spremljajoč dogodek bodo organizirali srečanje s predstavniki podjetij.

Kaj prinaša sodelovanje

Pohištveni sejem Ambient Ljubljana vam ponuja brezplačen razstavni prostor za promocijo vaših idej. V lanskem letu je sejem obiskalo preko 40.000 obiskovalcev, na njem pa se je predstavilo 209 podjetij iz 21 držav.
Razstava Top ideje bo vključena v promocijski splet sejma (sejemski katalog, oglase itd.). Skupaj z medijskim sponzorjem tudi letos pripravljajo medijsko odmeven in prepoznaven dogodek.
Najboljše TOP IDEJE bodo dobile priznanja, ki jih bo Gospodarsko razstavišče podelilo skupaj z medijskim sponzorjem. Strokovna komisija bo podelila štiri nagrade:

  • tri nagrade »TOP IDEJA« za najboljši izdelek in
  • nagrado »TOP IDEJA« za najboljše oblikovan razstavni prostor.

Roki za oddajo prijav

  • Predprijava: 1. julij 2014
  • Oddaja prijavne dokumentacije: 10. september 2014
  • Postavitev razstave: 1. - 6. oktober 2014

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj