Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

10. 06. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-maj-51

Turško podjetje se zanima za izdelke za poklicno usposabljanje predvsem študentov in drugih oseb v poklicnih srednjih šolah, fakultetah in znanstvenih središčih. Želi postati distributer za dobavitelje iz evropskih držav.

EEN-maj-52

Hrvaška družba išče strateškega partnerja, ki bi sodeloval s solastniškim prispevkom pri naložbi v dizajniranje in proizvodnjo športne opreme pod novo blagovno znamko. Možno je sodelovanje na podlagi sporazuma o skupnem podjetju ali na podlagi finančnega sporazuma.

EEN-maj-53

Nemško podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo sestavnih komponent dvigal (vrata, kabine) in varnostnih sistemov zanje išče dobavitelje v državah EU in v Turčiji, ki lahko ponudijo posamezne sestavne dele iz pločevine in sklope teh komponent.

EEN-maj-54

Špansko podjetje, specializirano za proizvodnjo in obdelavo plastike in gume ter prodajo, tesnil, ki se uporabljajo v različnih industrijah, ponuja svoje izdelke partnerjem iz držav EU, ki bi bili pripravljeni prevzeti prodajo njihovih izdelkov na domačih trgih. Poleg izdelkov ponuja špansko podjetje tudi svoje znanje in izkušnje tistim partnerjem, ki bi bili zainteresirani za vzpostavitev skupnega podjetja ali dogovor o zunanjem izvajanju.

EEN-maj-55

Nizozemsko malo podjetje je razvilo inovativno svetilko za pospeševanje rasti, namenjeno agroživilstvu. Podjetje želi razširiti svojo dejavnost in tudi prodajo tega izdelka v tujini, zato išče partnerje, ki bi bili pripravljeni sodelovati na podlagi sporazuma o trgovskem zastopanju.

EEN-maj-56

Francosko trgovsko podjetje, specializirano za prodajo darilnih programov in pisarniških izdelkov, ponuja trgovsko distribucijske storitve  evropskih proizvajalcem (dobaviteljem) sulfidnih obtežilnikov papirja.

EEN-maj-57

Irsko podjetje z uveljavljenim tržnim položajem v prodaji na irskem trgu, specializirano za proizvodnjo raznih vrst štampiljk, išče nove dobavitelje.

EEN-maj-58

Češki proizvajalec prenapetostnih zaščitnih naprav in opreme išče distributerje, trgovce na debelo.

EEN-maj-59

Madžarsko podjetje, specializirano za avtomatizacijo proizvodnje, ponuja svoje podizvajalske dejavnosti. Za sodelovanje išče podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo tehničnih izdelkov.

EEN-maj-60

Češko podjetje, specializirano za proizvodnjo mini pivovarn po naročnikovih specifikah, išče trgovske posrednike.

EEN-maj-61

Ciprsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo ekoloških zeliščnih čajev in dodatkov, organskih zelišč in začimb, išče trgovske posrednike za prodajo svojih izdelkov na evropskih trgih.

EEN-maj-62

Portugalsko malo podjetje, specializirano za razvoj industrijskih rešitev, išče evropske proizvajalce električnih pretvornikov, s katerimi bi želelo skleniti sporazum o podizvajanju.

EEN-maj-63

Grško podjetje, specializirano za proizvodnjo celotnih dvigal kot tudi njihovih posameznih delov, išče partnerje za vzajemno proizvodnjo. Še posebej so zaželeni partnerji, ki obvladujejo vse faze proizvodnje dvigal in na njih vezane opreme.

EEN-maj-64

Romunsko podjetje, ki deluje na področju notranje opreme, gradnje stanovanjskih in nestanovanjskih stavb in je tudi trgovec z gradbenim materialom, je zainteresirano postati trgovski posrednik/zastopnik za izdelke evropskih proizvajalcev gradbenega materiala in na gradbeništvo vezanih izdelkov gradbenih materialov.

EEN-maj-65

Nemško podjetje, specializirano za izdelavo preciznih orodij, išče neposredne stike z zanesljivimi proizvajalci pakirnih zabojev, kovinskih in plastičnih kaset, obešal iz plastike za orodja. Prav tako je zainteresirano za dobavo različnih jekel v palicah.

EEN-jun-1

Hrvaški proizvajalec dekorativnih škatel išče dobavitelja kartonskih plošč in drugih materialov za izdelavo okrasnih škatel, kot so: lepilo za karton, okraski, PVC folija, celofan vrečke, itd.

EEN-jun-2

Podjetje predstavlja evropske proizvajalce gradbenih in energetskih proizvodov v Grčiji. Podjetje je posebej specializirano na področju obnovljive energetske opreme in sistemov (npr. solarno ogrevanje, hlajenje, razsvetljava). Ponuja storitve in zastopanje potencialnim partnerjem zlasti na Hrvaškem, Japonskem, Norveškem, Švici, Turčiji, ZDA. Podjetje ima tudi možnost zastopanja tujih podjetij v Grčiji, kot tudi na Balkanu in na Cipru (na podlagi provizije).

EEN-jun-3

Romunsko podjetje, ki prodaja alkoholne in brezalkoholne pijače ponuja distribucijo za dobavitelje iz držav EU.

EEN-jun-4

Romunsko podjetje, specializirano za maloprodajo ženskih oblačil v svoji lastni trgovini, ponuja distribucijo za sezonska oblačila evropskim proizvajalcem.

EEN-jun-5

Romunsko podjetje, specializirano za distribucijo in namestitev rešitev, ki uporabljajo obnovljive vire energije (fotonapetostne sisteme), nudi svoje prodajne in posredniške storitve proizvajalcem iz držav EU.

EEN-jun-6

Špansko podjetje, specializirano za distribucijo in komercializacijo vseh vrst naprav za čiščenje odpadnih voda, išče partnerje iz drugih držav Evropske unije, ki jih zanima uvajanje njihovih proizvodov na španski trg. Podjetje ponuja svoje storitve kot distributer ali komercialni zastopnik v Španiji.

EEN-jun-7

Italijansko podjetje, specializirano za distribucijo inovativne in okolju prijazne embalaže ter hkrati prevoznih rešitev, ponuja trgovsko posredniške storitve (distributer) in  možnost skupnega podjetje. Podjetje je zainteresirano za distribucijo izključno v Italiji, s svojim reprezentativnim omrežjem, inovativnimi in okolju prijaznimi sistemi za skladiščenje, prevoz in paletiranje blaga.

EEN-jun-8

Turško podjetje, specializirano za trgovanje z opremo za avtomobilske garaže/delavnice, išče črpalke in cilindre predvsem evropskih distributerjev.

EEN-jun-9

Italijansko podjetje dela kot svetovalec v sektorju obnovljivih virov energije, išče proizvajalce rastlinskega olja kot gorilno olje za biomaso sistemov. Družba želi najti partnerje zainteresirane na italijanskem trgu za dogovor o trgovskem zastopanju (broker, zastopanje, ne distribucije).

EEN-jun-10

Londonsko podjetje je ustvarilo t.i. tridimenzionalno oziroma premično knjigo za otroke na temo korana. Vnaprej je že prodalo 1000 knjig v Veliki Britaniji in išče proizvajalce papirja, kartic, plastične embalaže in knjig, da ji posredujejo za proizvodnjo omenjene knjige.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj