Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

22. 04. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-apr-36

Nizozemska neodvisna destilarna z dolgo tradicijo na področju pridobivanja viskija, sladu in likerjev na osnovi naravnih sestavin, išče distributerje in partnerje za sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-37

Madžarsko podjetje specializirano na področju ročne izdelave pohištva išče trgovske posrednike za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-apr-38

Poljsko inženirsko podjetje dejavno na področju elektronike, oblikovanja orodij in strojev, procesne tehnike in programiranja nudi podizvajalska dela in se zanima za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-apr-39

Italijansko podjetje specializirano na področju energijsko učinkovite gradnje (strešne kritine, izolacije, fotovoltaika, ogrevalni in hladilni sistemi ter lesene hiše) nudi distribucijske storitve na italijanskem trgu in se zanima za sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-40

Francosko podjetje dejavno na področju proizvodnje naravne mineralne vode najvišje kakovosti  išče distributerje z izkušnjami na področju prehrambenega sektorja za sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-41

Nemško podjetje dejavno na področju opreme za izboljšanje kakovosti vode brez dodajanja kemikalij išče trgovske posrednike (agente, zastopnike, distributerje) za sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-42

Špansko podjetje specializirano v proizvodnji in distribuciji pekarskih in slaščičarskih proizvodov išče partnerje za predstavitev svojih proizvodov na tujih trgih in nudi sodelovanje v obliki vzajemnega partnerstva.

EEN-apr-43

Hrvaški proizvajalec kovinskih konstrukcij ter strokovnjak na področju rezanja kovine z laserjem in plazmo, varjenja, upogibanja in montaže išče partnerje, ki se zanimajo za kakovostno usposobljeno osebje ter kovinsko predelovalne storitve za sodelovanje v obliki vzajemnega partnerstva ali podizvajalske pogodbe.

EEN-apr-44

Belgijsko podjetje s široko paleto prehrambenih storitev specializirano v prodaji sveže pripravljenih obrokov išče proizvajalce hrane zlasti prigrizkov za sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-apr-45

Francoski distributer električnega materiala specializiran na področju razsvetljave išče proizvajalce dekorativne in arhitekturne razsvetljave, zainteresirane za distribucijo svojih proizvodov na francoskem trgu in nudi sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-46

Poljski proizvajalec plastičnih PVC oken in vrat išče partnerje za dolgotrajno sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe ali storitvenega sporazuma.

EEN-apr-47

Poljsko podjetje dejavno na področju odrske razsvetljave, v glavnem LED tehnologije, svetlobnih učinkov in dodatkov išče distributerje za sodelovanje v obliki vzajemnega partnerstva, storitvenega sporazuma ali sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-apr-48

Poljsko podjetje dejavno na področju gradnje lesenih hiš nudi široko paleto lesnih proizvodov in storitev in išče partnerje za sodelovanje v obliki podizvajalske pogodbe.

EEN-apr-49

Poljski proizvajalec gradbene kemije s široko paleto gradbenih storitev in proizvodov, kot fotokatalitične barve, pigment, omet in cement išče distributerje za dolgotrajno sodelovanje v obliki vzajemnega partnerstva v obliki komercialnega ali distribucijskega sporazuma.

EEN-apr-50

Belgijsko podjetje specializirano na področju čiščenja voda išče partnerje dejavne na področju brizganja plastike, ki lahko zagotovijo proizvodnjo dveh vrst pravokotnih bazenov dimenzij 3,5m x 2,5m x 0,6m (0,1 m) za shranjevanje vode in filtracijo substrata. Podjetje nudi sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj