Brezplačni dvourni seminar - »Podjetja in lokalne skupnosti za soustvarjanje zelenih delovnih mest v Savinjski regiji«, Celje

Brezplačni dvourni seminar - »Podjetja in lokalne skupnosti za soustvarjanje zelenih delovnih mest v Savinjski regiji«, Celje

15. 04. 2014

Datum: 17. april 2014, ob 9.00 uri

Kraj: Narodni dom, Celje

Zelena delovna mesta podpirajo prehod v zeleno gospodarstvo, ki je nizkoogljično, učinkovito uporablja vire in je družbeno vključujoče. Najbolj perspektivna in propulzivna področja v Sloveniji so trajnostni turizem, gozdno-lesna veriga, ekološko kmetijstvo, učinkovita raba in obnovljivi viri energije, ravnanje z odpadki in socialno podjetništvo.

Brezplačni dvourni seminar z naslovom: »Podjetja in lokalne skupnosti za soustvarjanje zelenih delovnih mest v Savinjski regiji« bo potekal 17. aprila 2014, ob 9.00 uri v Narodnem domu v Celju.

Na seminarju boste v prijetnem in ustvarjalnem okolju:

  • odkrivali nove razvojne priložnosti v vaši regiji,
  • razširili mrežo poslovnih poznanstev,
  • spoznali obstoječe podporno okolje za razvoj zelenih delovnih mest,
  • spoznali uspešne prakse na področju ustvarjanja zelenih delovnih mest,
  • opredelili naslednje korake v smeri zelenega gospodarstva in delovnih mest. 

Seminar je namenjen predstavnikom podjetij in zadrug ter lokalnih skupnosti, regionalnim razvojnim agencijam, regionalnim energetskim agencijam ter interesnim in strokovnim združenjem iz Savinjske regije. Pri odkrivanju priložnosti za zelena delovna mesta vas bosta usmerjali Gaja Brecelj in dr. Renata Karba iz Umanotere, Slovenske fundacije za trajnostni razvoj.

Udeležba na seminarju je brezplačna.

Prijave: Obvezne prijave sprejemajo do 15. aprila 2014 na prijavnici.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite pri Gaji Brecelj na telefonski številki: (01) 439 4895, na e-naslovu: gaja@umanotera.org in na spletni strani: www.zelenadelovnamesta.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj