Brezplačna delavnica - »Kako enostavno zaposliti tujca?«, Ljubljana

Brezplačna delavnica - »Kako enostavno zaposliti tujca?«, Ljubljana

01. 04. 2014

Zaposlovanje tujcev - informacije iz prve roke

Datum: 15. april 2014, ob 13.30 uri

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana C, I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve, Ministrstvom za notranje zadeve in Zavodom RS za zaposlovanje vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Kako enostavno zaposliti tujca?«, ki bo potekala v četrtek, 15. aprila 2014, ob 13.30 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana C, I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Potrebe po specifičnih kadrih, delovni sili in tudi iskanju optimalnih rešitev pri zaposlovanju narekujejo, da se slovenska podjetja odločajo tudi za zaposlovanje tujih delavcev. Poleg tega je s sprostitvijo trga delovne sile odprta možnost za zaposlovanje delavcev iz EU. Izognite se zapletom in pravočasno sprožite postopke za zaposlitev tujca v vašem podjetju. Kakšni so postopki in kakšne so vaše obveznosti, boste od pristojnih izvajalcev izvedeli na delavnici.

Vlada RS je napovedala spremembe, ki bi vodile v olajšano pridobivanje delovnih dovoljenj, prijave prebivališča in hkrati slovenskim podjetjem omogočila hitrejše in učinkovitejše zaposlovanje tujcev. Kakšna je današnja ureditev in kaj lahko delodajalci pričakujejo v prihodnje, boste izvedeli na brezplačni delavnici o zaposlovanju tujcev.

Delavnica je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj