Slovensko-češki gospodarski forum in srečanja s češkimi podjetniki, Ljubljana

Slovensko-češki gospodarski forum in srečanja s češkimi podjetniki, Ljubljana

25. 03. 2014

Datum: 3. april 2014

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

Tretjega in četrtega aprila bo Slovenijo obiskal češki predsednik Miloš Zeman v spremstvu večje gospodarske delegacije. Ob tej priložnosti bodo v četrtek, 3. aprila 2014 na Gospodarski zbornici Slovenije pripravili slovensko-češki gospodarski forum in individualne pogovore med podjetji.

Individualni pogovori se bodo začeli ob 13.00 uri v dvoranah E, F in G (medetaža), poslovni forum pa ob 16.00 uri v dvorani A (1. nadstropje).

Slovenska podjetja, ki jih zanimajo srečanja s predstavniki čeških podjetji, lahko najdejo opise in informacije o interesu čeških podjetij za sodelovanje v priloženi datoteki.

Češka sodi med pomembnejše trgovinske partnerice Sloveniji, saj se skupni obseg blagovne med državama uvršča na osmo mesto, pri čemer se tako izvoz kot uvoz vsako leto povečujeta. V zadnjem času je opaziti tudi povečano zanimanje čeških podjetij za vlaganja in skupne projekte s slovenskimi podjetji.

Prijave: Prijave sprejemajo preko elektronske prijavnice najkasneje do petka, 28. marca 2014. Seznam čeških podjetij se še dopolnjuje, zato vam svetujejo, da ga sproti pregledujete in jim sporočite, če bi se želeli s katerim od tujih podjetij dodatno srečati.

Dodatne informacije: Dodatne informacije v zvezi z obiskom gospodarske delegacije dobite pri gospodu Marku Jaretu, Tel: (01) 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj