Brezplačna delavnica - »Financiranje poslovanja in investicij s krediti s subvencionirano obrestno mero in garancijo Slovenskega podjetniškega sklada P1«, Nova Gorica

Brezplačna delavnica - »Financiranje poslovanja in investicij s krediti s subvencionirano obrestno mero in garancijo Slovenskega podjetniškega sklada P1«, Nova Gorica

25. 03. 2014

Datum: 2. april 2014, od 9.00 do 12.00 ure

Kraj: v prostorih RRA severne Primorske d.o.o. Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 3, Nova Gorica (v zgradbi arhiva, vhod je nasproti Marca Pola v prvem nadstropju, bivša GZS)

RRA severne Primorske d.o.o. Nova Gorica skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javno agencijo SPIRIT Slovenija organizira brezplačno delavnico na temo: »Financiranje poslovanja in investicij s krediti s subvencionirano obrestno mero in garancijo Slovenskega podjetniškega sklada P1«, ki bo potekala v sredo, 2. aprila 2014, od 9.00 do 12.00 ure v prostorih RRA severne Primorske d.o.o. Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 3, Nova Gorica (v zgradbi arhiva, vhod je nasproti Marca Pola v prvem nadstropju, bivša GZS).

Skupina svetovalcev:

  • mag. Bruno Mihelj, vodja Lokalnega podjetniškega centra, RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica
  • Amelija Skomina, dipl.ekon., svetovalka v RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica
  • mag. Simon Debenjak, gostujoči predavatelj

Program delavnice:

  • Predstavitev aktualnega razpisa Slovenskega podjetniškega sklada (P1 2014) in (P1 TIP 2014)
  • Praktičen prikaz prijave na razpis P1 2014 skupaj z gostujočo banko
  • Predstavitev ostalih aktualnih razpisov
  • Vprašanja odgovori
  • Individualne konzultacije

Potek delavnice:

V okviru delavnice bo najprej potekala predstavitev razpisa, in sicer od 9.00 do 10.00 ure, nato bodo med 10.00 in 10.30 uro predstavili še prihajajoče razpise in odgovarjali na zastavljena vprašanja. Od 10.30 ure dalje bo mag Simon Debenjak na razpolago za 15 minutne individualne pogovore s podjetji.

Če se želite udeležiti tudi individualnih brezplačnih konzultacij, vas prosijo, da to čim prej sporočite na spodaj navedeno telefonsko številko. Za konzultacije vam bodo na razpolago vse do 16.00 ure.

Delavnica je namenjena podjetnikom.

Udeležba na delavnici je brezplačna!

Prijave: Vaša predhodna vprašanja in potrditev prihoda na delavnico so dobrodošla in jih javite po telefonu: 051 382 266.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj