Individualni informativni dnevi za poslovanje v Avstriji, Maribor

Individualni informativni dnevi za poslovanje v Avstriji, Maribor

11. 02. 2014

Datum: 18. februar 2014, od 9.00 ure dalje (po določenem časovnem redu, glede na število prijav)

Kraj: Maribor

Izvajalec: mag. Sascha Verovnik, odvetnik

Individualni informativni dnevi za poslovanje v Avstriji so namenjeni vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu.

Razgovori bodo potekali 18. februarja 2014, in sicer posamično, od 9.00 ure dalje (po določenem časovnem redu, glede na število prijav).

Spraševali boste lahko o poslovanju v Avstriji, terjatvah, kako ustanoviti podjetje, podružnico, davčni zakonodaji, sklepanju pogodb,…

Informativni dan je ena izmed možnosti, ki jih nudi Štajerska gospodarska zbornica podjetjem v Podravju za pospeševanje sodelovanja s podjetji v sosednji Avstriji.

Individualna svetovanja bo vodil mag. Sascha Verovnik, odvetnik iz Avstrije.

Mag. Sascha Verovnik je rojen v Mariboru, živi in dela v Gradcu, kot partner pri priznani odvetniški pisarni ScherbaumSeebacher. Ima veliko izkušenj s področja svetovanja za podjetja, ki svojo dejavnost že opravljajo  v Avstriji ali bi šele želeli vstopiti na avstrijski trg.

Prijave: Prijave so obvezne vnaprej zaradi dogovora o točnem času razgovora. Prijave sprejemajo po e-pošti vesna.herzenjak@stajerskagz.si, najkasneje do 14. februarja 2014. Pri prijavi obvezno navedite iz katere branže je vaše podjetje, temo, o kateri bi se želeli pogovarjati, ali že kar konkretna vprašanja.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj