Gospodarska delegacija na Madžarsko ob sejmu Renexpo Central Europe (Budimpešta, Madžarska)

Gospodarska delegacija na Madžarsko ob sejmu Renexpo Central Europe (Budimpešta, Madžarska)

11. 02. 2014

Datum: 12. marec 2014

Kraj: Budimpešta, Madžarska

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju s Hungarian Investment and Trade Agency (HITA), Enterprise Europe Network (EEN), Veleposlaništvom RS v Budimpešti in Društvom slovensko madžarskih poslovnežev, 12. marca 2014 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo ob sejmu Renexpo Central Europe - Renewable Energy and Energy Efficiency Exhibition v Budimpešti.

Program

Tokratni Sejem RENEXPO Central Europe, na katerem bodo svoje rešitve predstavljala predvsem podjetja iz vzhodne in srednje Evrope, se bo osredotočil na področja:

  • trajnostne in decentralizirane proizvodnje energije - obnovljiva energija,
  • upravljanja, distribucije in dobave energije,
  • inovativne in učinkovite rabe energije ter
  • inteligentne in energetsko učinkovite energetske uporabe.

V okviru delegacije bo 12. marca 2014 organiziran obisk podjetja v Budimpešti iz sektorja obnovljivih virov energije, poslovna konferenca s predstavitvijo sodelujočih slovenskih podjetij in individualni razgovori med podjetji po vnaprej načrtovanem urniku.

Kotizacije ni.

Delegacija je namenjena vzpostavljanju neposrednih kontaktov in pridobivanju informacij o poslovnem okolju in možnostih za skupno sodelovanje s podjetji iz Madžarske ter obenem odlična priložnost za spoznavanje novosti v industriji in za promocijo.

Udeleženci poslovne delegacije sami krijejo stroške prevoza in hotelske namestitve. Priporočamo naslednje hotele:

1. Danubius Hotel arena 4* (blizu sejmišča)

2. Hotel Hungaria 4*

3. Novotel Budapest Centrum 4* (v centru)

Prijave: Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da se udeležite obiska gospodarstvenikov v Budimpešti in izkoristite priložnost za navezavo novih poslovnih stikov. Prosimo, da svoj interes za udeležbo potrdite najkasneje do 5. marca 2014, tako da izpolnite elektronsko prijavo (pri "Session" odkljukate "Compny visit" in "Bilateral meetings"  in vnesete profil vašega podjetja). Od 1. do 10. marca boste lahko iz seznama izbirali podjetja, s katerimi boste želeli imeti sestanke.

Odjava brez finančnih posledic je mogoča do 1. marca 2014. V primeru, da svojega sodelovanje ne odpoveste v dogovorjenem roku in imate organizirana več kot 2 sestanka, se vam zaračuna 40 EUR.

Dodatne informacije: Spirit Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Tina Lukan, Tel: (01) 5309-826, e-pošta: tina.lukan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj