Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

11. 02. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Feb-01

Madžarsko podjetje iz gradbene industrije, specializirano za gradnjo, rekonstrukcijo in načrtovanje dvorcev, graščin, javnih objektov ter industrijskih objektov, išče partnerje za sodelovanje pri skupnih gradbenih projektih.

EEN-Feb-02

Grško okolju prijazno podjetje, je specializirano za ročno izdelavo visoko kakovostnih ženskih oblačil (obleke, krila, suknjiči, jakne, majice) iz okolju prijaznih tkanin, išče transportno/logistične storitve.

EEN-Feb-03

Turško podjetje, ki je specializirano za distribucijo komponent bele tehnike za jahte in jadrnice, ponuja posredniške storitve za evropske proizvajalce.

EEN-Feb-04

Grško svetovalno podjetje z izkušnjami v poslovnem upravljanju (npr. sistemi za upravljanje kakovosti, usposabljanje zaposlenih, razvoj naložb, trgovinske/nepremičninske storitve, tržne raziskave, študije izvedljivosti), želi vzpostaviti sporazume o sodelovanju s podobnimi tujimi svetovalnimi podjetji, z namenom združiti strokovno znanje ter vire in s tem omogočiti medsebojni razvoj ter povečati število strank. Podjetje išče tudi partnerja za ustanovitev skupnega podjetja ali izmenjavo deležev.

EEN-Feb-05

Madžarsko podjetje je specializirano za razvijanje in zagotavljanje izobraževalne programske opreme ter njene vsebine. Podjetje ima več kot 20 let izkušenj z objavljanjem izobraževalnega gradiva kot so učbeniki, delovni zvezki ter podobno. Podjetje se zanima za sodelovanje z založniškimi družbami iz Evrope.

EEN-Feb-06

Italijansko podjetje za grafično oblikovanje, ki je specializirano za objavo gradiv, išče trgovske posrednike ter vzajemne sporazume o proizvodnji.

EEN-Feb-07

Britansko podjetje s sedežem v Walesu, ki je specializirano za svetovanje ter izobraževanje s področja spletnega marketinga, išče posredniške agente in se ponuja za podizvajalske aktivnosti.

EEN-Feb-08

Italijansko svetovalno podjetje, specializirano za podporo podjetjem pri prenavljanju izdelkov, storitev in procesov, išče trgovske posrednike in sporazume o skupnih vlaganjih.

EEN-Feb-09

Nemško podjetje za poslovni inženiring ima široko ponudbo različnih raziskovalnih in razvojnih storitev za ladjedelništvo, pomorstvo, strojegradnje, kot tudi energetske in okoljske tehnologije. Njihova ponudba obsega: podporo oblikovalskih procesov in/ali optimizacijo izdelkov z numeričnim izračunom. Nudijo dolgoročno partnerstvo v različnih oblikah sporazumov (outsourcing ali podizvajanje).

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise   Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj