Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SPS/IPC/DRIVES (Nürnberg, Nemčija)

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SPS/IPC/DRIVES (Nürnberg, Nemčija)

21. 01. 2014

Datum: od 25. do 27. novembra 2014

Kraj: Nürnberg, Nemčija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu SPS/IPC/DRIVES, ki bo potekal od 25. do 27. novembra 2014 v Nürnbergu, Nemčija. V letu 2013 se je na sejmu predstavilo 1622 razstavljavcev obiskalo pa ga je več kot 60.000 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja kontrolnih tehnologij, pogonskih sistemov in tehnologij, elektromehanskih komponent, komunikacijskih vmesnikov, tehnologij za shranjevanje energije, industrijske komunikacije, senzorskih in kontrolnih tehnologij in inženiringa.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.mesago.de.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu SPS/IPC/DRIVES SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške postavitve razstavnega prostora in prevoza eksponatov ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec (Word, PDF) je potrebno poslati najkasneje do petka, 24. januarja 2014.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 53 09 828, Faks: (01) 58 91 877, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj