Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AERO (Friedrichshafen, Nemčija)

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AERO (Friedrichshafen, Nemčija)

03. 12. 2013

Datum: od 9. do 12. aprila 2014

Kraj: Friedrichshafen, Nemčija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AERO, ki bo potekal od 9. do 12. aprila 2014 v Friedrichshafnu, Nemčija. V letu 2013 se je na sejmu predstavilo 653 razstavljavcev iz 35 držav obiskalo pa ga je več kot 32.000 obiskovalcev.

Na sejmu AERO se predstavljajo izdelki, tehnologije in storitve s področja letalske industrije:poslovna in korporativna zračna plovila, zasebna zračna plovila, lahka zračna plovila, jadralna letala, oprema za zračne športe, zračne ladje, baloni, rabljena zračna plovila, modelarstvo, pogonski sistemi, komponente in materiali, avionika in sistemi ter oprema za kabine, oprema za vzdrževanje in popravila, goriva in maziva, letalska oprema, oprema za vleko in storitve za letališča.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.aero-expo.com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na sejmu AERO SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in  vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec (Word, PDF) je potrebno poslati najkasneje do petka, 6. decembra 2013.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 53 09 828, Faks: (01) 58 91 877, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj