Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

03. 12. 2013

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Nov-46

Kreativno belgijsko podjetje išče proizvajalce čevljev, copat in usnjenih izdelkov za proizvodni sporazum za proizvodnjo njihovih usnjenih copat. Prednost bodo imela podjetja, ki lahko zagotovijo “pravično trgovino”, kakovostne in okolju prijazne proizvode.

EEN-Nov-47

Poljsko podjetje s sedežem v Wroclawu išče potencialne partnerje kot distributerje inovativnih in stilsko oblikovanih ovitkov za pametne mobilne telefone, kakor tudi tablične računalnike.

EEN-Nov-48

Podjetje iz Velike Britanije ponuja široko paleto arhitekturnih in oblikovalskih storitev in želi sodelovati s podobnimi podjetji prek skupnega podjetja.

EEN-Nov-49

Poljsko malo/srednje podjetje aktivno na področju nadomestkov tobačnih izdelkov želi najti partnerje za distribucijo elektronskih cigaret - nadomestek tradicionalnih tobačnih cigaret.

EEN-Nov-50

Poljsko podjetje želi vzpostaviti poslovne odnose z distributerji v EU, ki ponujajo oz. prodajajo LED (light-emitting diode) svetlobne izdelke.

EEN-Nov-51

Britansko podjetje iz Dorseta ponuja vrsto jezikovnih tečajev in organiziranih bivanj (študijskih, poslovnih in potovanja). Podjetje išče sodelovanje z agencijami ali šolami, ki želijo pošiljati mlade, najstnike ali starejše na angleške jezikovne tečaje v Veliko Britanijo za krajša ali daljša obdobja. Ponujajo komercialne in podizvajalske sporazume ali “joint venture” sodelovanja.

EEN-Nov-52

Podjetje iz severovzhodne Nemčije razvija in proizvaja patentirane ekološke detergente in čistila iz rdeče pese. Podjetje nudi možnosti poslovnega sodelovanja za prodajne asistente in licenčne partnerje. Od trgovinskih partnerjev se pričakuje distribucija proizvodov do maloprodajnih trgovcev, kot so živilske trgovine, odpremni trgovci ali veliki odjemalci, kot so šole, vrtci, čistilna podjetja in industrijska podjetja. Podjetje poleg licenčnega sporazuma ponuja tudi franšizing.

EEN-Nov-53

Poljsko podjetje, proizvajalec vgradnih LED svetil in svetilk išče distributerje v Evropi.

EEN-Nov-54

Nizozemsko podjetje, ki se ukvarja s polaganjem in vzdrževanjem umetnih športnih travnikov je razvilo posebna orodja in opremo za pometanje, krtačenje, ravnanje trave, pihanje odpadlega listja, odstranjevanje snega in vgradnjo drenažnih sistemov. Družba želi razširiti dejavnosti in prodajo teh strojev na mednarodni ravni, zato išče zainteresirane poslovne partnerje, ki bi želeli postati njihovi zastopniki.

EEN-Nov-55

Francosko podjetje, ki poseduje inovativno blagovno znamko ekološko-certificiranih kozmetičnih proizvodov, specializiranih za (po)porodniško nego kože je razvilo 5 izdelkov za nego obraza in 3 izdelke za nego telesa, ki so posebej zasnovani za nego ženske kože med in po nosečnosti. Podjetje išče uvoznike, distributerje in trgovce na drobno za prodajo in trženje njihovih proizvodov.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj