R:R tribuna v Mariboru

R:R tribuna v Mariboru

26. 11. 2013

Datum: 28. november 2013, ob 9.00 uri

Kraj: Hotel Habakuk, Pohorska ulica 59, Maribor

Raziskovalci, gospodarstveniki, študenti, predstavniki drugih organizacij vljudno vabljeni na R:R tribuno (Raziskovalno-razvojno tribuno), ki bo v četrtek, 28. novembra 2013, ob 9.00 uri v Hotelu Habakuk v Mariboru (Pohorska ulica 59). Registracija udeležencev od 8.30 ure dalje.

Glavni namen R:R tribune je povezati potrebe gospodarskih partnerjev in kompetence Univerze v Mariboru in s tem pospešiti ekonomski in družbeni razvoj Slovenije.

Po predstavitvi razvojnih usmeritev in inovacijskega ekosistema Univerze, se bo program razdelil v štiri razvojne sklope, ki bodo omogočali intenzivno izmenjavo izkušenj in predlogov med udeleženci. Zaključili bodo s predstavitvami perspektivnih študentskih projektov v okviru Demole – koncepta, ki spodbuja soustvarjanje študentov, podjetij in univerz.

Program

R:R tribuna je del celodnevnega dogodka Prihodnost je v pravi ideji! Od 14. ure dalje bo potekala Podjetniška tržnica, ki jo organizirata SPIRIT Slovenija in Mariborska razvojna agencija. Več informacij

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Zaradi omejenega števila mest vas prosijo, da svojo udeležbo potrdite prek e-prijavnice. V prijavi navedite, katerega razvojnega sklopa se boste udeležili.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj