Praktična brezplačna delavnica - »DDV pri storitvah gradnje in nova obdavčitev nepremičnin v letu 2014«, Ljubljana

Praktična brezplačna delavnica - »DDV pri storitvah gradnje in nova obdavčitev nepremičnin v letu 2014«, Ljubljana

12. 11. 2013

Projekt PROFILI - projekti izgradnje javne infrastrukture in zasebno podjetništvo v službi državljanov

Poslovne priložnost za podjetja na čezmejnem območju

Datum: 25. november 2013, od 14.30 do 17.15 ure

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana »c«), Dimičeva 13, Ljubljana

Organizator: Gospodarska zbornica Slovenije, Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala, projektni partner PROJEKTA PROFILI

V okviru Operativnega programa Slovenija - Italija 2007 - 2013 se že drugo leto izvaja standardni projekt PROFILI - Oblikovanje čezmejne platforme storitev za izboljšanje procesov širšega področja gradbenih objektov, katerega vodilni partner je Regione del Veneto. Namen projekta je oživitev gospodarstva na čezmejnem slovensko - italijanskem območju, zlasti pa povečanje zmožnosti integracije gradbenih, inženiring in investicijskih podjetij, boljši čezmejni izmenjavi najboljših znanj, praks in izkušenj, podpora podjetjem pri širjenju sposobnosti načrtovanja, izvajanja in vzdrževanja preko lokalnega območja, poenostavitev in izboljšanje administrativnih postopkov v projektih izgradnje po modelu javno zasebnega partnerstva, tako v korist javnih institucij v javni upravi, kot v korist majhnih in srednjih podjetij ter povečanje števila poslovnih partnerstev med zasebnimi čezmejnimi podjetji.

Praktična brezplačna delavnica z naslovom: »DDV pri storitvah gradnje in nova obdavčitev nepremičnin v letu 2014« bo potekala v ponedeljek, 25. novembra 2013, od 14.30 do 17.15 ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana »c«), Dimičeva 13, Ljubljana.

Program

Dogodek je namenjen samostojnim podjetnikom in obrtnikom, podjetnikom iz gradbenega sektorja, inženiring podjetjem, projektantom in javnim ustanovam z namenom predstavitve pogojev in možnosti za večje vključevanje v javna naročila in projekte izgradnje po modelu javno - zasebnega partnerstva na čezmejnem območju Italija-Slovenija.

Udeležba na dogodku je brezplačna, saj poteka v okviru projekta Profili. Projekt je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija - Italija, 2007 - 2013.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj