Osvežitveni tečaj nemščine za vodstveni kader - 6-urna brezplačna delavnica, Slovenska Bistrica

Osvežitveni tečaj nemščine za vodstveni kader - 6-urna brezplačna delavnica, Slovenska Bistrica

22. 10. 2013

Datum: 24. oktober 2013, od 9.00 do 14.00 ure

Kraj: v prostorih RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, Slovenska Bistrica

Osvežitveni tečaj nemščine za vodstveni Kader je 6 - urna brezplačna delavnica, ki bo 24. oktobra 2013, od 9.00 do 14.00 ure potekala v prostorih RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, Slovenska Bistrica.

Komu je tečaj namenjen?

  • ponudnikom storitev, ki imajo opravka z nemško govorečimi strankami ali partnerji;
  • poslovnežem, ki uporabljajo nemščino že nekaj časa in bi radi končno izvedeli, kje so tiste njihove nedopustne pomanjkljivosti;
  • tistim, ki bi radi uporabljali svoje znanje nemščine na učinkovit način.

Delavnico vodi: Anna Hladnik - po rodu Švicarska, z več kot 20 letnimi delovnimi izkušnjami na področju poslovne nemščine v Sloveniji. Prav dolgoletne izkušnje ji omogočajo avtentičen pristop do človeka, ki se uči tujega jezika. Slovenskim poslovnežem bo približala način razmišljanja človeka, ki je odrasel v nemškem, francoskem, italijanskem i retoromanskem – torej v multikulturnem okolju. Dodatno se je izobraževala v Švici in Sloveniji v različnih ustanovah. Svoje bogate izkušnje iz dolgoletnega poučevanja jezikov in poslovnega področja (management v e-učenju) uspešno kombinira z znanjem nevrolingvističnega programiranja (NLPmaster) ter s študijem medkulturne komunikologije (univerza Berlin).

Na koncu delavnice sledi evaluacija, individualno svetovanje z vodjo delavnice ter porazdelitev certifikatov oz. potrdil.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Prijave sprejemajo na e-naslovu: mirjana.predikaka@ric-sb.si ali po telefonu: 02/843 02 46. Število prijav je omejeno.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj