Brezplačna informativno podjetniška delavnica - »Pogodbe v delovnem pravu in prenehanje pogodbe o zaposlitvi«, Slovenske Konjice

Brezplačna informativno podjetniška delavnica - »Pogodbe v delovnem pravu in prenehanje pogodbe o zaposlitvi«, Slovenske Konjice

22. 10. 2013

Datum: 23. oktober 2013, ob 16.00 do 18.00 ure

Kraj: v prostorih Območne obrtne zbornice Slovenske Konjice

Brezplačna informativno podjetniška delavnica z naslovom: »Pogodbe v delovnem pravu in prenehanje pogodbe o zaposlitvi« bo potekala v sredo, 23. oktobra 2013, ob 16.00 uri v prostorih Območne obrtne zbornice Slovenske Konjice.

Na delavnici bodo predstavljene spremembe delovnopravne zakonodaje. Le-te so prinesle kar nekaj novosti, ki jih v praksi že uporabljamo. Na delavnici se boste seznanili, kako z delavcem pravilno skleniti ustrezno pogodbo ter kako izpeljati postopek odpovedi.

Spoznali boste osnovne značilnostipogodbe o zaposlitvi, pogodbe o začasnem in občasnem delu (uporaba po 1.7.2013), pogodbe na podlagi Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno ter podjemne in avtorske pogodbe.

Na delavnici boste lahko sestavili vzorec odpovedi pogodbe o zaposlitvi iz poslovnega razloga in predstavili vse določbe ZDR, ki  se nanašajo na prenehanje pogodbe o zaposlitvi iz poslovnega razloga.

Delavnica je namenjena delujočim podjetjem ter ostalim, ki jih zanima podjetništvo in delovanje podjetja.

Delavnico bosta vodili Viktorija Kričaj, univ.dipl.prav. in Nina Fijavž Sirc, univ.dipl.prav..

Delavnica je za vse udeležence brezplačna in je sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija.

Prijave: Prisotnost na delavnici je potrebno potrditi na e-naslov: mateja.kosir@ozs.si ali po telefonu: (03) 757 27 50. Delavnica bo organizirana za minimalno 20 udeležencev, v primeru prenizkega števila prijav si pridržujejo pravico do odpovedi.

Delavnico organizira Šolski center Slovenske Konjice-Zreče, v sodelovanju z Območno Obrtno Zbornico Slovenske Konjice.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj