Poslovni obisk transportno-logističnega sejma Logitrans v Istanbulu

Poslovni obisk transportno-logističnega sejma Logitrans v Istanbulu

22. 10. 2013

Datum: od 21. do 24. novembra 2013

Kraj: Istanbul, Turčija

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije (Združenje za promet in Center za mednarodno poslovanje) od 21. do 24. novembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo  - poslovni obisk transportno logističnega sejma Logitrans v Istanbulu.

Transportno - logistični sejem Logitrans v Istanbulu (v organizaciji Messe München International) postaja vse bolj pomembno stičišče poslovnežev in strokovnjakov iz področja transporta in logistike, Turčija pa vse pomembnejša regionalna gospodarska velesila, ki vzbuja veliko zanimanje tudi med slovenskimi poslovneži. Lani je tako 6. Logitrans privabil 194 razstavljalcev iz 16 držav in preko 12.600 obiskovalcev iz 53 držav.

Na letošnjem sejmu se bo na lastnem razstavnem prostoru predstavila tudi Luka Koper. V povezavi s predstavitvijo našega največjega logista želimo k obisku sejma pritegniti slovenska podjetja iz dejavnosti transporta in logistike ter povezanih dejavnosti (IT podpora, skladiščna in transportna oprema, posredovanje in ostale podporne storitve). V sklopu obiska sejma se bomo udeležili poslovnega dogodka v okviru predstavitve Luke Koper, sejem pa ponuja tudi številne druge priložnosti za navezavo novih poslovnih stikov z lokalnimi in mednarodnimi partnerji.

Kotizacije ni. Individualne stroške udeležbe v poslovni delegaciji - skupinskem obisku sejma Logitrans (letalski prevoz in hotel) krijejo udeleženci sami. Okvirni informativni strošek povratnega letalskega prevoza (v ekonomskem razredu s taksami) in hotelske namestitve (3 nočitve) je 580 evrov na osebo, v kolikor želite da kot organizatorji delegacije poskrbimo za omenjene storitve oz. želite potovati skupaj s člani gospodarske delegacije. Udeleženci poravnajo navedene stroške neposredno ponudniku HRG Slovenia, O-Tours d.o.o., Ljubljana, po prejetem računu." Zgornji okvirni stroški veljajo v primeru udeležbe vsaj 10 udeležencev.

Prijave: Prijave za obisk sejma sprejemamo do torka, 22. oktobra 2013 do 12.00 ure. Izpolnjene prijavne obrazce pošljite na e-naslov: robert.sever@gzs.si.

Dodatne informacije: Več informacij in okvirni program je na voljo v vabilu.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj