Brezplačna delavnica - »Organizacija dogodkov«, Idrija

Brezplačna delavnica - »Organizacija dogodkov«, Idrija

15. 10. 2013

Datum: predzadnji teden v oktobru

Kraj: učilnica ICRUM, Mestni trg 2, Idrija

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija vas vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Organizacija dogodkov«, ki bo potekala predzadnji teden v oktobru v učilnici ICRUM, Mestni trg 2, Idrija.

Vsebina:

Se spomnite zadnjega dogodka, ki ste se ga udeležili? Če je bil dobro organiziran, vas je zagotovo navdušil, motiviral ali seznanil s čim novim. Lahko vam je omogočil, da ste srečali nove ljudi, se zapletli v zanimiv pogovor ali izrazili svoja stališča. Dobro organiziran dogodek je bil lahko tudi preprosto zabaven, navdal vas je z veseljem in optimizmom. Če pa je bil dogodek slabo organiziran, ste domov odšli ravnodušni ali cel slabe volje. Doživeli ste ga kot izgubo časa.

Na delavnici se boste naučili celostnega pristopa k organizaciji poslovnega dogodka: načrtovanja z natančno check listo, oblikovanja vabil, izbora tehnične opreme in zunanjih izvajalcev, oblikovanja scenarija, promocije dogodka, ustvarjanja odličnega prvega vtisa, moderiranja dogodka in izbora govorcev, bontona pri komunikaciji z gosti (tudi visokimi gosti), hitrega reševanja težav, če med dogodkom ne gre vse tako, kot smo načrtovali, ter pomena zahvale in vzdrževanja stikov po dogodku.

Predavateljica: Helena Pregelj Tušar

Seminar je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani javne agencije SPIRIT Slovenija.

Prijave: Prijave sprejemajo na telefonski številki: (05) 37 43 911 ali na e-naslovu: izobrazevanje@icra.si. Število mest je omejeno. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete na Idrijsko-Cerkljansko razvojno agencijo, Tel: (05) 37 43 911 ali pišete na e-naslov: izobrazevanje@icra.si.

Delavnice so financirane s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, inovacij, razvoja, investicij in turizma. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2013 VEM 2013.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj