Brezplačna poslovna konferenca - »Mednarodno povezovanje lokalnega podjetništva« - Posvet s slovenskimi podjetniki in gospodarskimi ustanovami iz tujine, Čatež

Brezplačna poslovna konferenca - »Mednarodno povezovanje lokalnega podjetništva« - Posvet s slovenskimi podjetniki in gospodarskimi ustanovami iz tujine, Čatež

15. 10. 2013

Datum: 23. in 24. oktober 2013

Kraj: Terme Čatež

Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu v sodelovanju z GZS Območno zbornico Posavje, Krško, Območnimi obrtno-podjetniškimi zbornicami iz Brežic, Krškega in Sevnice ter RRA Posavje organizira brezplačno poslovno konferenco z naslovom: »Mednarodno povezovanje lokalnega podjetništva« - Posvet s slovenskimi podjetniki in gospodarskimi ustanovami iz tujine, ki bo 23. in 24. oktobra 2013 v Termah Čatež.

V skladu s Strategijo sodelovanja med RS in avtohtono slovensko narodno skupnostjo v sosednjih državah na področju gospodarstva do leta 2020 je Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu začel cikel posvetov na temo mednarodnega povezovanja lokalnega podjetništva.

Namen strategije je usklajen, sinergijski in strateški pristop vseh pomembnejših gospodarskih dejavnikov iz Republike Slovenije in sosednjih držav (državni organi, podjetja, zbornice, manjšinska združenja, diplomatsko-konzularna predstavništva, drugi gospodarski dejavniki, pa tudi posamezniki na obeh straneh meja) – združitev oziroma uskladitev kapitala, znanja, izkušenj, človeških virov in dejavnosti.

Program konference

Prijave: Rok za prijavo je 15. oktober 2013. Prijavnico najdete tukaj. Prijave sprejema Območna obrtno-podjetniška zbornica Krško, Cesta krških žrtev 67, 8270 Krško, lahko tudi v elektronski obliki na e-naslov: janja.starc@ozs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj