Brezplačna podjetniška delavnica za delujoča podjetja - »Kako lahko hitro in uspešno zaključite pogajanja o prodaji?«, Ljutomer

Brezplačna podjetniška delavnica za delujoča podjetja - »Kako lahko hitro in uspešno zaključite pogajanja o prodaji?«, Ljutomer

15. 10. 2013

Datum: 23. oktober 2013, s pričetkom ob 13.00 uri

Kraj: v prostorih OOZ Ljutomer, Stari trg 3, Ljutomer

VEM točka Razvojna agencija Sinergija organizira v sodelovanju z OOZ Ljutomer brezplačno podjetniško delavnico za delujoča podjetja z naslovom: »Kako lahko hitro in uspešno zaključite pogajanja o prodaji?«, ki bo potekala v sredo, 23. oktobra 2013, s pričetkom ob 13.00 uri v prostorih OOZ Ljutomer, Stari trg 3, Ljutomer.

Program delavnice:

Na brezplačni delavnici boste izvedeli:

  • Kako najti dovolj strank, ko je veliko ribičev in premalo rib;
  • Zakaj stare prodajne tehnike niso več učinkovite;
  • Katere napake delamo med prodajnim razgovorom;
  • Kaj naj odgovorim, ko ima stranka izgovore (kaj pomeni izgovor);
  • Kako naj se izognem odgovoru: »bom še premislil«, »vas bom poklical«;
  • Kako lahko ohranim cene in se izognem cenovni vojni;
  • Kako dosežem, da stranka kupi že pri prvem razgovoru.

Znanje bo delila ga. Metka Feher Pal, izkušena strokovnjakinja za zaključevanje prodaje. Zaključevanje pomeni, da stranka izdelek ali storitev kupi in plača pri vas (in ne pri konkurenci). Edinstveno znanje, ki je zelo učinkovito v praksi, želi deliti z vsemi, ki čutite, da je na trgu stvari potrebno delati drugače kot doslej.

Izkoristite priložnost, da končno dobite odgovore na tisto, kar ste zmeraj želeli vprašati in dosežete, da vam bodo razgovori s kupci in prodaja odslej v veselje.

Izvajanje storitev v okviru točke VEM je financirano s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, zato je delavnica za vse udeležence brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest obvezna predhodna prijava.

Prijave: Prijave sprejemajo do torka, 22. oktobra 2013 na e-naslovu: jozica@ra-sinergija.si ali po telefonu: 538 13 50. Kontaktna oseba: Jožica.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj