Brezplačna delavnica - »Upravljanje s časom (time management)«, Idrija

Brezplačna delavnica - »Upravljanje s časom (time management)«, Idrija

08. 10. 2013

Vam pogosto zmanjkuje časa? Imate občutek, da je dan vedno prekratek za vse, kar ste želeli narediti?

Datum: 15. oktober 2013, ob 17.00 uri

Kraj: učilnica ICRUM, Mestni trg 2, Idrija

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija vas vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Upravljanje s časom (time management)«, ki bo potekala v torek, 15. oktobra 2013, ob 17.00 uri v učilnici ICRUM, Mestni trg 2, Idrija.

Na delavnici boste spoznali preprosta in uporabna orodja, ki so mnogim poslovnežem, javnim uslužbencem in zaposlenim v neprofitnih organizacijah pomagala zgraditi uspešne kariere. Z veščinami, ki jih boste lahko takoj uporabili pri svojem delu, boste v krajšem času dosegli več ciljev in se hkrati izognili preobremenjenosti, ki je eden poglavitnih vzrokov stresa na delovnem mestu.

Predavateljica: Helena Pregelj Tušar

Seminar je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani javne agencije SPIRIT Slovenija.

Prijave: Prijave sprejemajo na telefonski številki: (05) 37 43 911 ali na e-naslovu: izobrazevanje@icra.si. Število mest je omejeno. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete na Idrijsko-Cerkljansko razvojno agencijo, Tel: (05) 37 43 911 ali pišete na e-naslov: izobrazevanje@icra.si.

Delavnice so financirane s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, inovacij, razvoja, investicij in turizma. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2013 VEM 2013.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj