Sklop brezplačnih delavnic s področja trženja, pogajanj ter upravljanja časa, Koper

Sklop brezplačnih delavnic s področja trženja, pogajanj ter upravljanja časa, Koper

01. 10. 2013

Kraj: v prostorih Primorske gospodarske zbornice, Ferrarska ulica 2, Koper

Točka VEM pri Regionalnem razvojnem centru Koper vas vabi na sklop 4-ih brezplačnih delavnic:

  • 2. oktober 2013, od 9.00 do 12.00 ure - »Kako in kje naj se promoviram pove kupec«
  • 9. oktober 2013, od 9.00 do 12.00 ure - »Čas je naš zaveznik - upravljajmo ga«
  • 16. oktober 2013, od 9.00 do 12.00 ure - »Kako uspešno zaključiti pogajanje«

Vse delavnice se bodo izvedle, v zgoraj navedenih terminih, od 9.00 do 12.00 ure v prostorih Primorske gospodarske zbornice, Ferrarska ulica 2, Koper.

Izvajalka vseh štirih usposabljanj bo, v sodelovanju z Regionalnim razvojnim centrom Koper, dr. Karmen Rodman, direktorica podjetniškega centra KonektOn d.o.o., katere osnovna dejavnost je izobraževanje, usposabljanje in svetovanje ter zagotavljanje drugih poslovnih storitev za podjetnike, majhna in srednje velika podjetja. Izvajalka ima šestnajstletne izkušnje s področja strateškega in operativnega trženja, korporativnega komuniciranja in managementa v mednarodni storitveni gospodarski družbi ter predavateljske in raziskovalne izkušnje kot visokošolska učiteljica na Univerzi na Primorskem, kjer deluje v univerzitetni katedri za trženje in katedri za podjetništvo.

Predviden čas trajanja vsake delavnice: 2-3 ure

Ciljna skupina: mikro, majhna in srednja podjetja ter samostojni podjetniki (v primeru prevelikega števila prijav, bodo imela prednost podjetja od 0 do 3 leta delovanja).

Prijave: Prosijo vas za predhodno prijavo na e-naslov: info@rrc-kp.si. Prijavnico najdete tukaj. Število mest je omejeno!

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite pri Vlasti Starc na tel.: 05/ 66 37 582 oz. po e-pošti: info@rrc-kp.si.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, v sodelovanju z SPIRIT Slovenija, javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovacij, razvoja, investicij in turizma, je omogočilo, da bodo sicer tržno precej drage delavnice, te za vas izvedene brezplačno. Izkoristite izjemno priložnost ter si vzemite čas za pridobitev novih znanj, ki bodo zagotovo dobra naložba za vaš posel.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, inovacij, razvoja, investicij in turizma. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2013 VEM 2013.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj