Vabilo na srečanje s častnimi konzuli RS

Vabilo na srečanje s častnimi konzuli RS

04. 05. 2010

Datum: 16. junij 2010, predvidoma od 14.00 do 16.30 ure

Kraj: GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

Ministrstvo za zunanje zadeve RS organizira 1. posvet častnih konzulov RS z vsega sveta v Sloveniji, namenjen spodbujanju internacionalizacije slovenskega gospodarstva oziroma izrazitejšemu delovanju častnih konzulov na področju promocije slovenskega gospodarstva in turizma.

Častni konzuli Republike Slovenije so večinoma tuji državljani, ki s pomočjo svojih uglednih položajev v gospodarskem, kulturnem oziroma političnem življenju države v kateri živijo in delujejo, na lastne stroške promovirajo interese Slovenije. Ob razumljivo razmeroma majhni diplomatsko-konzularni mreži so lahko častni konzuli tisti, ki še posebej tam, kjer Slovenija nima svojih veleposlaništev ali konzulatov, naredijo zelo veliko za promocijo Slovenije, njenega gospodarstva in turistične ponudbe ter marsikdaj odločilno pripomorejo k realizaciji konkretnih povezav med slovenskimi in tujimi podjetji.

Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za zunanje zadeve vas vabita, da se udeležite individualnih srečanj s častnimi konzuli RS, ki bodo potekala 16. junija 2010, na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, predvidoma od 14:00 do 16:30.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Prijavnico za dogodek in poimenski seznam častnih konzulov RS, ki se bodo srečanja udeležili, najdete tukaj. Zaradi omejenega števila udeležencev in izdelave urnika individualnih srečanj, ki vam ga bodo posredovali predvidoma v sredini maja 2010, je potrebna je predhodna prijava. Prosijo vas, da vašo udeležbo na srečanju, ki je namenjeno vzpostavitvi prvih, informativnih kontaktov ali obnovitvi obstoječih kontaktov, potrdite z izpolnjeno prijavnico, najkasneje do 10. maja 2010.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj