Brezplačni seminar - »Učinkovita integracija produktnega vodenja in razvoja novih izdelkov«

Brezplačni seminar - »Učinkovita integracija produktnega vodenja in razvoja novih izdelkov«

24. 09. 2013

Datum: 25. september 2013 od 9.00 do 14.30 ure

Kraj: v prostorih Regionalne gospodarske zbornice Celje, Ljubljanska 14/II, Celje

Spopadamo se z izzivi konkurenčnosti gospodarstva, ki od podjetij zahtevajo proaktivno in učinkovito izvajanje razvojnih in produktnih strategij. Za podjetje je bistveno, da pravočasno zaznava spremembe v okolju in v njih prepoznava tržne priložnosti. Z učinkovito integracijo produktnega vodenja in razvoja novih izdelkov ter uporabo podpornih orodij, bodo podjetja na daljši rok vzpostavila vzvode v svoji organizaciji za doseganje temeljnih ciljev kot so: finančna neodvisnost, fokus na dejavnosti, ki zagotavljajo trden položaj in velik potencial za rast z vidika doseganja dobička.

Visoka gospodarska šola je v sodelovanju s Sektorjem za spodbujanje podjetništva pri Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo pripravila brezplačni seminar z naslovom: »Učinkovita integracija produktnega vodenja in razvoja novih izdelkov« z namenom predstavitve najnovejših spoznanj in spopadanja z omenjenimi izzivi.

Seminar bo potekal 25. septembra 2013,od 9.00 do 14.30 ure v prostorih Regionalne gospodarske zbornice Celje, Ljubljanska 14/II, Celje.

Program seminarja

Predavatelj: doc. dr. Peter Meža

Kotizacije ni.

Dodatne informacije: Za več informacij pokličite na telefonsko številko: (03) 428 79 00 ali pišite na e-naslov: info@vgs-ce.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj