Izhodna gospodarska delegacija v Italijo

Izhodna gospodarska delegacija v Italijo

24. 09. 2013

Datum: od 29. do 30. novembra 2013

Kraj: Milano, Italija

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico, Veleposlaništvom RS v Rimu in Gospodarskim uradom RS v Milanu od 29. do 30. novembra 2013 organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Italijo, Milano. Podjetja se bodo v okviru delegacije udeležila mednarodne borze agentov in zastopnikov Forum agenti Milano.

Dvodnevni mednarodni dogodek Forum agenti Milano je namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov med tujimi ponudniki izdelkov in storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop na Italijanski trg. Glede na pričakovanja italijanskih organizatorjev se bo dogodka udeležilo približno 250 tujih podjetij iz več kot šestih držav, ki se bodo srečala s približno 5000 italijanskimi agenti in zastopniki.

Sam dogodek in srečanja z italijanskimi agenti in zastopniki bodo potekala v okviru slovenskega razstavnega prostora, kjer bo imelo vsako prijavljeno podjetje svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.

V okviru Foruma agenti Milano SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije zagotavljajo najem razstavnega prostora v višini 50%, medtem ko preostalo polovico stroškov najema razstavnega prostora sorazmerno krijejo podjetja sama. Na osnovi potrjene prijave bo moralo vsako prijavljeno podjetje poravnati sorazmerni strošek razstavnega prostora, ki bo obračunan glede na število vseh prijavljenih podjetij.

Ostale stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve in drugi dodatni stroški) krijejo udeleženci sami. V kolikor želite, da kot organizatorji delegacije poskrbimo za hotelsko namestitev in prevoz ter želite potovati skupaj s člani gospodarske delegacije, prosimo, da nas kontaktirate.

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da se udeležite Foruma agenti Milano, Italija, in izkoristite priložnost za navezavo novih poslovnih stikov.

Prijave: Glede na to, da je število udeležencev v delegaciji omejeno, vas prosimo, da svoj interes za udeležbo potrdite po elektronski pošti na naslov: marko.jare@gzs.si najkasneje do 2. oktobra 2013. Prijave bomo sprejemali do zasedenosti razpoložljivih prostih mest.

Obveščamo vas tudi, da bo v petek 27. septembra, na lokaciji GZS, za vsa zainteresirana podjetja organizirano srečanje z italijanskimi organizatorji in predstavnikom Gospodarskega urada v Milanu, kjer bodo predstavljene možnosti za sodelovanje na poslovnem dogodku.

Dodatne informacije: Marko Jare , Tel: (01) 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj