Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

10. 09. 2013

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-sep-1

Špansko podjetje, ki je razvilo elektronski sistem za kompenzacije dolgov dolžnikov išče poslovna svetovalce, ki se ukvarjajo s finančnimi kompenzacijami za razširitev njihovih rešitev na nove trge.

EEN-sep-2

Japonski distributer išče evropske dobavitelje varnostnih rešitev za mobilne naprave. Iščejo predvsem podjetja, ki so specializirana za rešitve na področju upravljanja mobilnih naprav, kot so MCM (Mobile Contents Management) ali MAM (Mobile Application Management).

EEN-sep-3

Češko podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo oblazinjenega pohištva išče nove partnerje in ponuja svoje distribucijske storitve na češkem trgu.

EEN-sep-4

Nemško podjetje išče proizvajalce, ki se ukvarjajo s proizvodnjo izdelkov iz plastike za proizvodnjo plastičnih terarijev različnih barv in velikosti.

EEN-sep-5

Francoski proizvajalec keramične posode išče distributerje in partnerje za proizvodnjo izdelkov iz keramike na podlagi njihovih prototipov in specifikacij.

EEN-sep-6

Poljsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo prehranskih dopolnil in kozmetike išče nove izdelke za dopolnitev svoje palete prozvodov.

EEN-sep-7

Romunsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo pohištva in kuhinjskih pripomočkov ponuja distribucijske storitve tujim proizvajalcem.

EEN-sep-8

Italijanska turistična agencija specializirana za organizacijo potovanj in drugih turističnih storitev, ponuja svoje posredniške storitve organizatorjem potovanj in turističnim prevoznikom.

EEN-sep-9

Hrvaški distributer z lastnim skladiščem in prevoznimi sredstvi ponuja svoje distribucijske storitve proizvajalcem papirja, papirnatih in plastičnih vrečk, embalaže in pisarniškega materiala.

EEN-sep-10

Britanski distributer specializiran za prodajo in trženje jeklene žice, vrvi in trakov, ponuja svoje storitve proizvajalcem, ki jih zanima prodor na globalni trg.

EEN-sep-11

Rusko podjetje, specializirano za popravilo, namestitev in vzdrževanje transformatorjev, generatorjev, elektromotorjev, ventilatorjev in črpalk, ponuja posredniške storitve za podjetja, ki proizvajajo ali dobavljajo tovrstno opremo.

EEN-sep-12

Britanski agent išče proizvajalce hidravličnih valjev za distribucijo njihovih proizvodov v Evropi in po svetu. Podjetje ima dobre povezave v naftni, kemijski in prehrambeni industriji ter v ladjedelništvu.

EEN-sep-13

Poljski distributer naravne kozmetike išče nove dobavitelje in blagovne znamke, ker želi razširiti svojo ponudbo.

EEN-sep-14

Britanski razvijalec in proizvajalec visoko zmogljivih hibridnih turbopolnilnikov išče partnerje, ki so specializirani za vgradnjo, montažo in nadgradnjo vozil na  poprodajnem  trgu ali za pripravo dirkalnih avtomobilov.

EEN-sep-15

Irsko podjetje specializirano za izobraževanje in usposabljanje odraslih išče podizvajalce.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj