Vitko in agilno do uspešnega zagona podjetja - Intenzivna delavnica za vsa novoustanovljena podjetja

Vitko in agilno do uspešnega zagona podjetja - Intenzivna delavnica za vsa novoustanovljena podjetja

03. 09. 2013

Datum: 11. september 2013, od 14.00 do 17.00 ure

Kraj: sejna soba Tehnološkega parka Ljubljana, Tehnološki park 19, Brdo, v 3. nadstropju stavbe B

Formalna ustanovitev podjetja je danes izjemno hiter in enostaven postopek. Uradno lahko skoraj vsak čez noč praktično postane podjetnik. Na drugi strani pa je danes uspeti na trgu s poslovno idejo izjemno zahtevno. Kljub mnogim lokalnim in globalnim priložnostim so trgi postali nasičeni, nepredvidljivi, turboletni, stranke pa izjemno zahtevne in izbirčne.

Tako so se na najboljših svetovnih poslovnih šolah, kot je npr. Stanford razvile nove metodologije gradnje podjetja, pod konceptom t.i. »Vitkih in agilnih podjetij«. Sedaj je to znanje na voljo tudi vam. Če ste mlado podjetje, ki začenjate s poslovanjem ali razvojem novega produkta, vas vabijo, da se udeležite sklopa delavnic, kjer boste spoznali, kako se lotiti gradnje podjetja, ki vam bo zagotavljala največjo verjetnost uspeha na trgu. Na delavnicah boste pridobili podroben pregled in znanje podjetništva, ki ga učijo na najboljših poslovnih šolah.

Delavnice so v celoti subvencionirane za vsa podjetja, ki so bila ustanovljena v letu 2013 in imajo vsaj enega zaposlenega.

Delavnice bodo potekale v sejni sobi Tehnološkega parka Ljubljana (Tehnološki park 19, Brdo), v 3. nadstropju stavbe B, in sicer vsakič od 14.00 do 17.00 ure.

Datumi delavnic:

  • sreda, 11. september (Podjetnik ter vitko in agilno podjetje / Proces odkrivanja strank)
  • sreda, 18. september (MVP, pivot in inovacijsko kalkuliranje)
  • sreda, 25. september (Poslovni model, kanvas ter marketing za vitka podjetja)

Število mest je zaradi kakovosti delavnice omejeno! Na delavnico se lahko prijavijo lastniki ali direktorji novoustanovljenih podjetij (ustanovljena podjetja v letu 2013), ki imajo za polni delovni čas zaposleno vsaj eno osebo.

Vsi udeleženci na delavnicah bodo deležni dodatnega individualnega svetovanja za pomoč pri uspešnem zagonu podjetja.

Dodatne informacije in prijave: Prijave so obvezne na e-naslov: vera.nunic@tp-lj.si najkasneje do 5. septembra 2013. Na navedenem e-naslovu lahko dobite tudi dodatne informacije v zvezi z delavnicami.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj