Brezplačen seminar – »Kako poslovati z Latinsko Ameriko« (primeri držav: Brazilija, Venezuela, Ekvador, Kolumbija)

Brezplačen seminar – »Kako poslovati z Latinsko Ameriko« (primeri držav: Brazilija, Venezuela, Ekvador, Kolumbija)

23. 04. 2010

Datum: 4. maj 2010, ob 10.00 uri

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Dimičeva 13, Ljubljana (dvorana B)

Slovenski gospodarstveniki dandanes iščejo nove trge, kjer bi lahko širili in krepili svoje poslovanje. Latinska Amerika ponuja številne poslovne priložnosti za različne panoge slovenskega gospodarstva, ki so premalo izkoriščene ali jih celo ni, zato ste vljudno vabljeni na strokovni seminar, ki ga GZS organizira skupaj z Javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI): »Kako poslovati z Latinsko Ameriko« (primeri držav: Brazilija, Venezuela, Ekvador, Kolumbija, ki bo 4. maja 2010, ob 10.00 uri v B dvorani na GZS, kjer vam bodo gostje z veleposlaništev ter predstavniki slovenskih podjetij, ki že uspešno poslujejo na trgih Brazilije, Venezuele, Ekvadorja in Kolumbije predstavili svoje izkušnje.

Udeležba na seminarju je brezplačna.

Prijave: Za prijavo lahko izpolnite on-line prijavnico, ki jo najdete na spletnem naslovu: www.gzs.si/slo/novinarsko_sredisce/49217?ea=174 ali prijavnico, ki jo izpolnjeno pošljete po elektronski pošti na naslov: mateja.zitko@gzs.si ali po faksu na številko: (01) 58 98 100. Prijavite se lahko najkasneje do 30. aprila 2010.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Kontaktna oseba: Mateja Žitko Miloševič, Tel: (01) 5898 473, E-naslov: mateja.zitko@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj