I. sejem socialnih podjetij v Sloveniji - »PRIDNE ROKE 2013«

I. sejem socialnih podjetij v Sloveniji - »PRIDNE ROKE 2013«

13. 08. 2013

Datum: 17. avgust 2013, med 15.00 in 22.00 uro

Kraj: sejemski prostor na mestnem kopališču v Slovenskih Konjicah

Vabimo vas k sodelovanju na sejmu »Pridne roke 2013«, prvemu sejmu socialnih podjetij v Sloveniji, ki bo potekal v soboto 17. avgusta 2013, med 15.00 in 22.00 uro na sejemskem prostoru Mestnega kopališča Slovenske Konjice.

Sejem je namenjen promociji izdelkov in storitev socialnih podjetij, predstavitvi primerov dobrih praks socialnega podjetništva v slovenskih občinah in medsebojnemu povezovanju in sodelovanju socialnih podjetij.

Organizatorji sejma vabimo registrirana socialna podjetja, zadruge in druge pravne osebe, ki poslujejo po načelih socialnega podjetništva, da na sejmu predstavijo svoje poslovne dejavnosti in na stojnicah obiskovalcem sejma tudi prodajajo izdelke in storitve. Udeležba na sejmu je za razstavljavce in udeležence sejma brezplačna. Omejeno število stojnic bomo razstavljavcem zagotovili organizatorji sejma. V kolikor razstavljavci razpolagate z lastnimi stojnicami ali predstavitvenimi šotori sporočite dimenzije stojnic in šotorov, da vas lahko ustrezno umestimo v sejemski prostor.

Prijave: Prijave z izrazom interesa za razstavljanje na sejmu pošljite na e-naslov: info@fsp.si do srede 14. 8. 2013, do 12.00 ure. Organizatorji si pridržujemo pravico, da med prijavljenimi razstavljavci prednostno omogočimo predstavitev na sejmu pravnim osebam, registriranim kot socialna podjetja, v skladu z Zakonom o socialnem podjetništvu. O izboru razstavljavcev bomo vse prijavljene obvestili v sredo 14. 8. 2013.

Sejem poteka vzporedno z medijsko zelo odmevno turistično prireditvijo Jadranske igre Slovenija, ki bo 17. avgusta 2013, med 9.00 in 23.00 uro prav tako potekala na Mestnem kopališču v Slovenskih Konjicah. Prireditve se bo udeležilo veliko število obiskovalcev, deležna pa bo tudi velike medijske pozornosti. Obe dejstvi govorita v pride temu, da se na sejmu Pridne roke 2013 splača sodelovati.

Sejem organizirajo: Slovenski forum socialnega podjetništva, SPIRIT Slovenija, javna agencija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, Skupnost občin Slovenije in socialno podjetje Kooperativa Konjice.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj