Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

13. 08. 2013

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jul-61

Francosko podjetje, specializirano za proizvodnjo inovativnih in certificiranih varnostnih protizdrsnih prevlek za delovno obutev (bolnice, prehrambena industrija, restavracije) išče distributerje osebne varovalne opreme, ki želijo razširiti ponudbo proizvodov.

EEN-jul-62

Britanski proizvajalec seruma za rast trepalnic, ki pospešuje naravno rast trepalnic ter tudi pomaga pri ponovni rasti trepalnic/obrvi išče preprodajalce, distributerje in zastopnike.

EEN-jul-63

Francosko MSP iz jugozahoda Francije, proizvajalec lesenih hrastovih sodov, išče distributerje ali zastopnike specializirane za poslovanje v vinarstvu za promocijo svojih proizvodov v Sloveniji.

EEN-jul-64

Angleško podjetje, specializirano za programske rešitve v oblaku, je razvilo inovativno, večkrat nagrajeno spletno aplikacijo, ki izboljša uporabniško izkušnjo zaposlenih z motnjami vida, disleksijo ali drugimi težavami branja/pisanja. Podjetje potencialnim partnerjem ponuja sporazum o distribuciji njihovega produkta.

EEN-jul-65

Nemško podjetje specializirano za steklene sisteme in konstrukcije išče trgovske partnerje za trženje njihovih visoko kvalitetnih “luverskih” oken. Poleg tega so zainteresirani za nakup podjetja potencialnega trgovskega partnerja ali dela le-tega.

EEN-jul-66

Nemško podjetje specializirano za industrijske filtracije rešitve/hladilne filtracijske sisteme išče prodajne partnerje.

EEN-jul-67

Nemško srednje veliko podjetje specializirano za galvanizacijske tehnologije je sposobno prilagoditi vse kovinske površine do potrebne funkcionalnosti, kot so električna prevodnost, dobre sposobnosti za varjenje ali protikorozijska zaščita. Podjetje išče tehnično sodelovanje s podjetji in univerzami, ki se ukvarjajo s kovinskimi proizvodi in izpopolnjevanjem površin le-teh za razvoj novih aplikacij.

EEN-jul-68

Francoski proizvajalec plastičnih zapestnic, ki vsebujejo repelent proti komarjem in blazinic proti insektom, ki se namestijo pod vzmetnico za izkoreninjenje pršic in ostalih instektov išče distributerja v Sloveniji.

EEN-jul-69

Majhno britansko izobraževalno-svetovalno podjetje ponuja individualne storitve študentom iz srednje in vzhodne Evrope, in jim išče možnosti za njihov študij v britanskih šolah. Podjetje išče agencijske partnerje v srednji in vzhodni Evropi za skupno promocijo njihovih storitev posameznim učencem/študentom.

EEN-jul-70

Nemško MSP, dejavno v inženiringu in   proizvodnji transportnih/tekočih trakov in mešalnikov, išče poslovne partnerje. Podjetje išče lokalna strojno-inženirska podjetja z dobrimi kontakti z lokalnimi končnimi uporabniki. Podjetje ponuja inženiring, proizvodnjo za izdelavo prilagojenih polžastih transporterjev. Poleg tega je družba zainteresirana za nakup deležev podjetja ali celotnega podjetja, ki deluje v omenjenem sektorju.

EEN-jul-71

Špansko podjetje specializirano za računalniško programiranje in svetovanje ter za oblikovanje in spletno programiranje za turizem in socialne medije išče podjetje, ki bo njihov podizvajalec za spletno programiranje (html, php, linux okolje, Joomla, WordPress, ...), da bi lahko svojim strankam ponudilo inovativno oblikovno podobo.

EEN-jul-72

Britanski proizvajalec izdelkov za zaščito pred sevanjem, vključno z zaščitnimi predpasniki, ponuja distribucijske storitve za podjetja, ki imajo komplementarne proizvode v njihovem sektorju in bi želeli le-te tržiti v Veliki Britaniji.

EEN-jul-73

Francosko MSP, specializirano za oblikovanje in distribucijo lutk (manekenov) za modno industrijo in vitrine trgovin z oblačili, išče proizvajalca lesenih pregibnih rok in dlani, iz območja srednje ali vzhodne Evrope. Ti deli morajo biti naknadno vpeti v telo lutke. Podjetje išče tudi proizvajalca glav in nog za lutke. Podjetje bo z izbranim partnerjem podpisalo podizvajalsko pogodbo za izdelavo omenjenih delov.

EEN-jul-74

Podjetje iz severo-vzhodne Anglije išče dobavitelja aluminijastih delov, ki bi jih bil pripravljen proizvesti v skladu s podanimi risbami in specifikacijami. Naročnik pričakuje, da dobavitelj poskrbi za nabavo materiala ter zagotovi izdelavo delov s kvalitetnim materialom oplemenitenim z anodno eloksacijo. Dostava izdelkov se pričakuje mesečno ali dvomesečno, običajno v količinah od 5.000 do 20.000 kosov, na 1-3 paletah v seriji.

EEN-jul-75

Poljski trgovec na debelo in distributer surovin, polizdelkov in opreme za pekarne, slaščičarne, proizvajalce sladoleda ter gastronomske institucije na Poljskem in v tujini ponuja distribucijo proizvajalcem sestavin in surovin za pekarne, slaščičarne in sladoledarne, ki se zanimajo za prodajo oz. distribucijo svojih izdelkov na poljskem trgu.

EEN-avg-01

Nemško podjetje, specializirano za   proizvodnjo visoko učinkovitih majhnih sinhronih motorjev, ponuja energijsko varčne majhne motorje za aplikacije na izmenični tok, kakovostno pogonsko tehnologijo, individualno svetovanje in inovativne rešitve. Nova tehnologija varuje okolje in zmanjšuje nevarne emisije CO2. Podjetje išče distribucijske partnerje.

EEN-avg-02

Raziskovalno usmerjeno nemško industrijsko inženiring podjetje in oblikovalska hiša, specializirana na področju radijske tehnologije in mikroelektronike s ključnimi kompetencami pri razvoju in oblikovanju anten nudi sorodna programska orodja za simulacijo radijskih frekvenčnih struktur, večplastnih in komplanarnih vezij. Aplikacije se uporabljajo v avtomobilski, elektronski, telekomunikacijski industriji in avtomatizacijski infrastrukturi. Podjetje išče distribucijske partnerje. 

EEN-avg-03

Francosko podjetje v bližini Pariza z veliko kapaciteto skladiščenja ponuja skladiščne in logistične storitve in išče uvoznike pohištva, farmacevtskih in kemičnih izdelkov.

EEN-avg-04

Vodilno italijansko podjetje na področju notranje opreme in pohištva za športne dvorane in termalna kopališča ponuja svoje izdelke za trženje ter za povečanje svoje distribucijske mreže.

EEN-avg-05

Francosko podjetje iz regije Aquitaine, specializirano na področju zamrznjenih izdelkov, kot so sadje, morska hrana in kuhano meso išče distributerje, pogodbene partnerje in je zainteresirano za nakup celotnega ali dela podjetja.

EEN-avg-06

Poljsko podjetje specializirano za obnovo rabljenih kartuš vseh vrst mono in barvnih laserskih tiskalnikov, se zanima za sodelovanje z mednarodnimi agenti ali distributerji. Podjetje je odprto za zunanje izvajanje in ponuja podizvajalske pogodbe.

EEN-avg-07

Bolgarsko podjetje, dejavno na področju testiranj in certificiranj, specializirano za pridelavo in proizvodnjo organskih aromatičnih in zdravilnih rastlin (predvsem zvončkov) nudi možnosti skupnega vlaganja in podizvajalske aktivnosti farmacevtskim družbam (kozmetični proizvajalci, laboratoriji za mikrobiologijo in biosintezo, itd.)

EEN-avg-08

Poljski trgovski posrednik, dejaven na področju obnovljivih virov energije, kot distributer katalizatorjev izgorevanja, ki se pogosto uporabljajo v električni industriji in toplotni tehniki, ponuja mesto zastopnika/trgovskega posrednika in možnosti skupnega vlaganja.

EEN-avg-09

Poljsko šiviljsko podjetje, ki se v glavnem ukvarja z ženskimi oblačili, prevlekami za blazine in zofe je zainteresirano za pogodbeno delo s podizvajalci in nudi vzajemno proizvodnjo.

EEN-avg-10

Romunsko podjetje ustanovljeno leta 2002, ki ima izkušnje na področju mednarodnih prevozov in ekspedicij, je pripravljeno na razvoj svojega posla in ponuja svoje storitve na področju prometa/logistike za tuje partnerje.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj