Poslovna delegacija v Moskvo in v Baku

Poslovna delegacija v Moskvo in v Baku

16. 07. 2013

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s partnerji v Ruski federaciji in v Republiki Azerbajdžan organizira poslovno delegacijo v Moskvo in v Baku v času od 16. do 24. oktobra 2013.

Datum: od 16. do 24. oktobra 2013

Kraj: Ruska federacija (Moskva) in Republika Azerbajdžan (Baku)

SPIRIT Slovenija bo v konferenčnih prostorih hotela Peter I. v Moskvi organiziral poslovni in investicijski forum skupaj z moskovsko agencijo za pospeševanje izvoza in tujih investicij (MIEPA), s slovenskimi poslovnimi klubi v Moskvi, Togliattiju in Uljanovsku ter z Veleposlaništvom RS v Moskvi.

Slovenska podjetja se bodo srečala na organiziranih poslovnih razgovorih na poslovni in investicijski konferenci kakor na neformalnih srečanjih ob sejmu Dom Expo 2013 ter ob razstavi industrijskega oblikovanja Silent Revolutions. Člani poslovne delegacije bodo nastanjeni v hotelu Budapešt, ki je del hotela Peter I.

V Azerbajdžanu bo SPIRIT Slovenija skupaj s sestrsko azerbajdžansko agencijo za pospeševanje izvoza in tujih investicij (AZPROMO) ter v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Azerbajdžan v Ljubljani organizirala poslovni in investicijski forum v poslovni stavbi AZPROMO ter ob gradbenem sejmu Baku Build 2013 slavnostno odprla slovenski poslovni klub v Bakuju. Člani poslovne delegacije bodo nastanjeni v hotelu Marriott v Bakuju.

Osnutek programa poslovne delegacije:

16.10.

Prihod v Moskvo iz Ljubljane in namestitev v hotelu Budapešt

17.10 .

Poslovni in investicijski forum v hotelu Peter I

18.10.

Obisk sejma Dom Expo 2013 ter poslovna srečanja ob stojnici SPIRIT Slovenija

19.10.

Organizirana neformalna srečanja s poslovneži iz Ruske federacije

20.10.

Prihod v Baku in namestitev v hotelu Marriott v bližini poslovne stavbe AZPROMO

21.10.

Poslovni in investicijski forum v poslovni stavbi   AZPROMO

22.10.

Organizirana neformalna srečanja s poslovneži iz Azerbajdžana ter slavnostna otvoritev Slovenskega poslovnega kluba v Bakuju

23.10.

Obisk gradbenega sejma Baku Build 2013 ob stojnici SPIRIT Slovenija

24.10.

Organizirana neformalna srečanja z razstavljavci na sejmu Baku Build 2013 ter odhod v Ljubljano preko Moskve

Prijave: Podjetja, ki so zainteresirana za udeležbo na poslovni delegaciji vabimo, da se čim prej registrirajo. Program zajema 8 nočitev: 4 v Moskvi in 4 v Bakuju v hotelih Budapešt ob hotelu Peter I. v Moskvi in v hotelu Marriot v Bakuju. Cena letalskih kart in nočitev z zajtrkom v hotelih je 1.600,00 €. Rok za prijave je do vključno 19. 7. 2013.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: ga. Tanja Drobnič, Sektor za pospeševanje internacionalizacije in tujih investicij, Tel: (01) 589 18 94, e-naslov: tanja.drobnic@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj