Brezplačna informativna - promocijska delavnica - »Kako do ugodnih posojil za podjetniške investicije v letu 2013?

Brezplačna informativna - promocijska delavnica - »Kako do ugodnih posojil za podjetniške investicije v letu 2013?

09. 07. 2013

Datum: 12. julij 2013, od 10.00 do 12.00 ure

Kraj: mala dvorana Mladinskega kulturnega centra Slovenj Gradec, Ozare 18, Slovenj Gradec

Podjetniški center Slovenj Gradec v sodelovanju s Slovenskim regionalno razvojnim skladom vabi na brezplačno informativno-promocijsko delavnico za delujoča podjetja in podjetnike - »Kako do ugodnih posojil za podjetniške investicije v letu 2013?«, ki bo potekala v petek, 12. julija 2013, od 10.00 do 12.00 ure v mali dvorani Mladinskega kulturnega centra Slovenj Gradec, Ozare 18 v Slovenj Gradcu.

Slovenski regionalno razvojni sklad je 28. 6. 2013 v Uradnem listu št. 55/2013 objavil Javni razpis za ugodna posojila podjetništvu v letu 2013. Razpis je namenjen mikro, malim, srednje velikim in velikim podjetjem in samostojnim podjetnikom ter zadrugam, ki lahko pridobijo ugodna posojila za začetne projekte podjetniškega značaja.

Na delavnici bodo predstavniki sklada (www.regionalnisklad.si) podali podrobnejše informacije glede razpisnih pogojev in priprave uspešne prijave na razpis.

Program delavnice:

  • predstavitev Javnega razpisa za ugodna posojila podjetništvu v letu 2013 (namen in predmet razpisa, kdo lahko kandidira, upravičeni stroški, višina sofinanciranja, potek prijave, črpanje posojila,…),
  • informacija o ostalih razpisih sklada,
  • odgovori na vprašanja udeležencev.

Izvajalki: Darja But in Klara Škrlj Debeljak, Slovenski regionalno razvojni sklad

Prijave: Pisne prijave (navedba imena in priimka udeleženca ter navedba podjetja) sprejemajo po e-pošti: info@podjetniskicenter-sg.si.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na telefonski številki: (02) 88 42 927.

Delavnica poteka v sklopu izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru VEM točk na lokalni ravni in jo financira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj