Seminar / Delavnica – »Kako do poslov EBRD«

Seminar / Delavnica – »Kako do poslov EBRD«

18. 06. 2013

Priložnosti za slovenska podjetja v okviru Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD)

Datum: 19. junij 2013

Kraj: Generalni sekretariat Vlade Republike Slovenije (Velika dvorana v I. nadstropju), Gregorčičeva ulica 27, Ljubljana

Slovensko ministrstvo za finance (MF), Ministrstvo za zunanje zadeve (MZZ) in Evropska banka za obnovo in razvoj (EBRD) vabijo svetovalna podjetja, samostojne svetovalce ter dobavitelje blaga in storitev na seminar, ki se osredotoča na priložnosti v okviru javnih naročil EBRD.

Seminar bo potekal v sredo, 19. junija 2013 v prostorih Generalnega sekretariata Vlade Republike Slovenije (Velika dvorana v I. nadstropju), Gregorčičeva ulica 27, Ljubljana.

Na seminarju bodo strokovnjaki EBRD za področje javnih naročil predstavili usmeritve in izkušnje pri pridobivanju svetovalnih pogodb kot tudi pogodb za opravljanje del in dobavo blaga z EBRD in njenimi partnerji v državah operacij EBRD1. Udeleženci bodo seznanjeni s strategijami za pridobivanje pogodb ter ključnimi razlikami med pravili javnih naročil EBRD in izvajanjem postopkov javnih naročil, ki se v okviru zunanjih dejavnosti financirajo iz skupnega proračuna Evropskih skupnosti (Priročnik PRAG).

V popoldanskem delu bodo udeležencem zainteresiranih svetovalnih podjetij in samostojnim svetovalcem predstavljeni konkretni primeri uspešnega sodelovanja na razpisih EBRD za sklenitev svetovalnih pogodb, možna pa je tudi organizacija individualnih sestankov za udeležence, ki bodo nakazali takšno željo ob registraciji. Ti so namenjeni razpravi s predstavnikoma EBRD o specifičnih vprašanjih, priložnostih ter sklenitvah pogodb in se bodo odvijali vzporedno s predstavitvijo konkretnih primerov sodelovanja svetovalnih podjetij in svetovalcev na razpisih EBRD in po njej.

Seminar je namenjen tako vodstvom podjetij, ki jih zanima odkrivanje dodatnih poslovnih priložnosti, kot tudi operativnim sodelavcem, ki bi pripravljali ponudbe na javna naročila EBRD ter skrbeli za izvedbo sklenjenih pogodb.

Seminar je brezplačen.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj