Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EIRE 2013 v Milanu (4.-6. junij 2013)

Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EIRE 2013 v Milanu (4.-6. junij 2013)

14. 05. 2013

Objavljeno: www.japti.si/index.php?t=razpisi&id=163

Predmet povabila: Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EIRE 2013 v Milanu.

Zakaj EIRE?

  • Združuje potencialne investitorje, razvijalce in drugo profesionalno javnost s širšega področja nepremičnin: turizem (razvoj in prenova turističnih kompleksov in hotelov, marin, golf igrišč …), logistika (razvoj in investicije v logistične parke, kopenske terminale …), razvoj stanovanjskih in nakupovalnih kompleksov ter infrastrukturnih in športnih projektov;
  • poteka deveto leto zapored;
  • na 25.000 kvadratnih metrih se bo predstavljalo 450 razstavljavcev iz 40-ih držav;
  • sejem naj bi obiskalo preko 10.000 udeležencev in okoli 350 kreditiranih novinarjev;
  • tekom sejma se bo odvijalo preko 80 konferenc, seminarjev in drugih dogodkov na stojnicah razstavljavcev.

SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EIRE 2013 s ciljem doseči uspešno promocijo in trženje investicijskih projektov. SPIRIT Slovenija bo za izbrane prijavitelje zakupil razstavni prostor in ga opremil ter kril stroške vsaj ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Strokovna komisija bo iz nabora prijavljenih projektov na podlagi kriterijev za izbor izbrala 5 (pet) tržno najbolj zanimivih projektov za sejem. Nosilcem projektov bo SPIRIT Slovenija zagotovil možnost skupinskega nastopa v okviru mednarodnega investicijsko-nepremičninskega sejma EIRE 2013.

Razpisnik: Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma

Rok: Prijave morajo prispeti na SPIRIT Slovenija, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, najkasneje do ponedeljka, 20. maja 2013, do 10.00 ure.

Dodatne informacije: Morebitna vprašanja v zvezi z javnim povabilom lahko pošljete do četrtka, 16. maja 2013 do 12. ure po e-pošti: anja.erjavec@japti.si. Kontaktna oseba je Anja Erjavec, Tel: (01) 530 98 22.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj