Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

07. 05. 2013

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-maj-01

Poljski proizvajalec slaščic, eden izmed največjih in najbolj priznanih na Poljskem, išče distributerje. Podjetje proizvaja široko paleto izdelkov, kot so: bonbon, čokolade, piškoti, rezine, praline, želeji.

EEN-maj-02

Rusko podjetje, specializirano za raziskave in razvoj na področju biotehnologije, išče prodajne zastopnike ter evropske znanstvene organizacije in testne laboratorije za sodelovanje.

EEN-maj-03

Podjetje z Velike Britanije išče proizvajalce konzerviranega fižola v pločevinkah.

EEN-maj-04

Litovsko transportno in logistično podjetje, specializirano za transport tekočin, išče poslovne partnerje. Podjetje se zanima tudi za ustanovitev skupnega podjetja.

EEN-maj-05

Romunsko podjetje, specializirano za področje trgovine na debelo s stroji in industrijsko opremo, ponuja svoje storitve kot distributer v Romuniji.

EEN-maj-06

Italijansko podjetje, proizvajalec kozmetičnih izdelkov, išče distributerje in uvoznike v Sloveniji.

EEN-maj-07

Nemško logistično podjetje, ponuja podjetjem, ki jih zanima vstop na nemški trg in druge evropske trge, celovite storitve skladiščenja in distribucije blaga.

EEN-maj-08

Izraelsko podjetje, ki specializirano storitve na področju geografskih informacijskih sistemov (GIS) za presojo vplivov na okolje, išče poslovna partnerje.

EEN-maj-09

Ruska investicijska in svetovalna agencija, specializirana za projekte na področju industrijske proizvodnje, ponuja svoje storitve tujim podjetjem, ki želijo vzpostaviti proizvodnjo na območju Kaliningrada.

EEN-maj-10

Francoski proizvajalec profesionalne kuhinjske opreme išče agente in distributerje.

EEN-maj-11

Škotsko podjetje, specializirano za mehansko obdelavo kovin in nekovin, išče poslovne partnerje in nudi svoje podizvajalske storitve.

EEN-maj-12

Švedsko uvozno in izvozno podjetje ponuja distribucijske storitve in išče proizvajalce jedilnega olja, proizvajalce oken in vrat, ter proizvajalce žebljev iz evropskih držav.

EEN-maj-13

Francosko podjetje, specializirano za proizvodnjo peči in ogrevalnih sistemov na pelete, išče tuje vlagatelje in želi prodati del ali celotno družbo.

EEN-maj-14

Švedski proizvajalec izpušnih sistemov iz nerjavečega jekla za vse vrste vozil in specializiranih izdelkov za procesno industrijo, išče dobavitelje izpušnih sistemov iz nerjavnega jekla in sestavnih delov za avtomobilsko in strojno industrijo.

EEN-maj-15

Romunsko podjetje, specializirano za distribucijo hrane in zamrznjene hrane, ponuja svoje posredniške storitve partnerjem iz Evrope.

EEN-maj-16

Madžarsko podjetje specializirano za cestni transport, skladiščenje in carinske storitve, nudi prevoze in logistične storitve.

EEN-maj-17

Podjetje iz Velike Britanije, ki ponuja celotno paleto storitev na področju dizajna in grafičnega oblikovanja, išče nove lokalne partnerje iz držav Evrope in ZDA.

EEN-maj-18

Britansko svetovalno podjetje, specializirano za razvoj trga, ponuja svoje storitve podjetjem, ki iščejo zastopstvo na britanskem trgu.

EEN-maj-19

Izraelsko podjetje, ki je vodilno na področju obnove svinčenih baterij, išče trgovske posrednike za širitev na evropske trge. Njihova tehnologija temelji na okolju prijaznih postopkih brez odpadkov. Podjetje se osredotoča na telekomunikacijske in industrijske baterije.

EEN-maj-20

Korejski proizvajalec kioskov z zasloni na dotik in sistemov digitalne signalizacije, išče trgovske posrednike (distributerje ali zastopnike) za distribucijo svojih izdelkov na trgih EU.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj