Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na 51. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije, Beograd, Srbija

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na 51. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije, Beograd, Srbija

26. 04. 2013

Datum: od 11. do 17. novembra 2013

Kraj: Beograd, Srbija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 51. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije, ki bo potekal od 11. do 17. novembra 2013 v Beogradu, Srbija.

V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 310 razstavljavcev obiskalo pa ga je več kot 54.000 obiskovalcev. 51. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja lesnopredelovalne industrije. Med drugim se v okviru sejma predstavlja pohištvo za kuhinje, kopalnice in sobe, otroške sobe, pohištvo in oprema za pisarne, elementi za talne obloge, dekorativni izdelki ter oprema in stroji za celotno lesnopredelovalno verigo od primarne obdelave lesa pa do pohištva ter repromaterialov.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.beogradskisajamnamestaja.rs.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na 51. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave: Izpolnjen prijavni obrazec (Word, PDF) pošljite najkasneje do petka, 27. septembra 2013. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko kontaktirate g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, Faks: (01) 58 91 877, e-mail: matjaz.rovan@japti.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj