Brezplačni poslovni seminar - »Kako poslovati s Katarjem - Business Road to Qatar«

Brezplačni poslovni seminar - »Kako poslovati s Katarjem - Business Road to Qatar«

26. 04. 2013

Datum: 24. maj 2013, s pričetkom ob 9.00 uri

Kraj: v Kongresni dvorani Kristalne palače v Ljubljani

Poznavanje kulture države, v kateri nameravamo poslovati, je ključnega pomena pri uspešni izvedbi posla. Ko želimo sodelovati s katarskimi družbami, posamezniki, je izjemno pomembno, da se seznanimo z osnovami islamske kulture, s poslovnim bontonom, možnostmi odprtja podjetja v Katarju in lansiranja produktov/storitev na katarski trg ter z zaščito intelektualne lastnine.

V ta namen SPIRIT Slovenija, javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma v sodelovanju s Slovensko Katarskim združenjem organizira brezplačni poslovni seminar: »Kako poslovati s Katarjem - Business Road to Qatar«.

Seminar je namenjen podjetjem, ki imajo interes poslovati v Katarju in bo potekal v petek, 24. maja 2013 v Kongresni dvorani v Kristalni palači v Ljubljani s pričetkom ob 9.00 uri.

Cilj seminarja je pripraviti in informirati slovenske poslovne subjekte, arhitekte in druge organizacije na poslovanje v Katarju in predstaviti nešteto možnosti, ki jih ponuja eno izmed najuspešnejših gospodarstev na svetu.

Na seminarju bosta ugledna strokovnjaka iz Katarja, g. Malik Al- Kammaz, Saba & Co. in g. Badih J. Touma, MZ & Partners predstavila prednosti sodelovanja in kulturo poslovanja s to bogato arabsko državo. Predavatelja bosta skozi praktične primere predstavila načine in možnosti poslovanja v Katarju, pojasnila, kateri izzivi čakajo slovenske poslovne subjekte pri odpiranju podjetja in drugih načinih sodelovanja ter katarske načrte za prihodnost, še posebej v gradbeništvu. Poleg tega bo imam, g. Sead Karisik, udeležence seznanil tudi s posebnostmi islamske kulture in z običaji, ki jih je dobro poznati, če želimo uspešno poslovati v arabskem svetu.

Program

Kotizacije za seminar ni. Število mest je omejeno.

Prijave: Svoj interes za udeležbo na seminarju potrdite preko spletne prijavnice, najkasneje do 17. maja 2013. Po uspešno opravljenih prijavi, boste prejeli potrditev na vaš e-mail naslov.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletni strani: www.sloveniaqatar.com in na e-naslovu: info@sloveniaqatar.com.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj