18. Konferenca državnega tekmovanja »Mladi za turizem«

18. Konferenca državnega tekmovanja »Mladi za turizem«

26. 03. 2013

»Vizija in strategija razvoja trajnostnega turizma v mojem kraju 2013 – 2017«

Datum: 29. marec 2013, ob 9.30 uri

Kraj: Grand Hotel Bernardin, Dvorana Mediteranea, Obala 2, Portorož

Nacionalno turistično združenje organizira, tradicionalno, že 18. državno tekmovanje iz znanj "MLADI ZA TURIZEM", letos v sodelovanju s Srednjo šolo Izola. Mladi za turizem je tekmovanje mladih s strokovnimi, analitskimi in raziskovalnimi nalogami, na katerem dijaki obravnavajo aktualne strokovne teme iz slovenskega in mednarodnega turizma.

Tokratna osrednja tema je »Vizija in strategija razvoja trajnostnega turizma v mojem kraju 2013 - 2017«. Letošnja zaključna konferenca bo potekala v Portorožu, v petek, 29. marca 2013 s pričetkom ob 9.30 uri, v Grand Hotelu Bernardin v konferenčni dvorani Mediteranea.

Prijazno vabljeni na konferenco, kjer bomo skupaj prisluhnili raziskovalnim pogledom in vizijam razvoja turizma mladih dijakov.

Strokovna komisija bo izbrala tri najboljše raziskovalne naloge, dijaki – avtorji teh nalog pa bodo prejeli priznanja ter lepe nagrade.

Predstavitev državnega tekmovanja Mladi za turizem in Program zaključne konference.

Dodatne informacije: Nacionalno turistično združenje, Kontaktna oseba: Nina Pečoler, Tel: (05) 971 05 76, e-naslov: nina.pecoler@ntz-nta.si, Spletna stran: Mladi za turizem

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj