Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

19. 03. 2013

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-mar-16

Malo poljsko podjetje, specializirano v proizvodnji plastike in cevi iz polietilena, išče zastopnike, posredniške trgovine in distributerje v evropskih državah.

EEN-mar-17

Švedsko podjetje, ki se ukvarja z načrtovanjem, proizvodnjo in prodajo otroških izdelkov išče alternativne proizvajalce v vzhodni Evropi. Proizvajalec mora imeti dokazane izkušnje tehničnega šivanja na visoki ravni in visokih zahtevah prilagajanja. Od proizvajalca se zahteva sposobnost izpeljati celoten proces proizvodnje od virov surovin, proizvodnje do pakiranja in dostave.

EEN-mar-18

Špansko podjetje, specializirano za trženje svežega sadja in zelenjave, išče trgovskega zastopnika v Sloveniji.

EEN-mar-19

Britansko podjetje, specializirano za e-poslovanje in e-prodajo veterinarskih proizvodov in proizvodov za hišne ljubljenčke išče trgovske predstavnike (zastopnike ali distributerje). Podjetje je tudi potencialno zainteresirano za nakup drugih podjetij na sorodnih področjih.

EEN-mar-20

Podjetje s sedežem v južni italijanski pokrajini Basilicata, specializirano za proizvodnjo in trženje energetsko učinkovitih električnih naprav, išče trgovskega posrednika za distribucijo njihovih izdelkov.

EEN-mar-21

Švedski zastopnik za specializirana orodja za strojno in avtomobilsko industrijo se ponuja kot posrednik na Švedskem in hkrati išče nove izdelke v Evropi, ki bi jih lahko tržil na Švedskem.

EEN-mar-22

Italijansko podjetje, ki proizvaja gospodinjsko in otroško konfekcijo iz tiskanega ali vezenega bombaža, išče zastopnike ali distributerje za svoje izdelke.

EEN-mar-23

Škotsko podjetje, ki je največji neodvisni ponudnik storitev lastnikom in upravljavcem industrijskih plinskih turbin na svetu, išče nove predstavnike/agente v številnih evropskih državah za zastopanje in trženje njihovih storitev na novih trgih. Zaželjeno je, da agenti že delujejo na tem poslovnem področju.

EEN-mar-24

Nemško podjetje z več kot 200 letnimi izkušnjami na področju optičnih rešitev (široka paleta mikroskopov in opreme ter individualne rešitve), išče poslovnega partnerja za promocijo njihovih mikroskopov v Sloveniji. Možno je tudi vzajemno trgovinsko sodelovanje.

EEN-mar-25

Nemško podjetje dejavno na področju razvoja in proizvodnje sistemov za skladiščenje, kot so termotehnična oprema, sestavni deli za obrate za pridobivanje bioplina, ekspanzijske posode, »manifolg« gradnje, itd. išče poslovne partnerje, ki bi bili posredniki za njihove storitve in izdelke. Prav tako so zainteresirani za skupna vlaganja.

EEN-mar-26

Rusko podjetje, specializirano za proizvodnjo in dobavo ventilov/ventilskih sistemov za omrežja za distribucijo plina išče trgovske posrednike (agent, zastopnik, distributer).

EEN-mar-27

Avstrijsko podjetje, ki ponuja zabavne vlake in e-transport za turistična območja, nakupovalne centre, ipd. išče distribucijske partnerje/zastopnike.

EEN-mar-28

Švedsko podjetje, ustanovljeno leta 1947, proizvajalec ogrevalnih sistemov, ki se uporabljajo za ogrevanje velikih industrij, katedral, hotelov, ladij, kmečkih hiš in dvoran išče proizvajalce jekla, aluminija in bakra v državah članicah EU (podizvajalstvo).

EEN-mar-29

Češki vodilni proizvajalec in distributer zdravilnih učinkovin in zdravil (emulzije, geli, kreme, mazila, paste, sirupi, tablete - prehranska dopolnila, dezinfekcijska sredstva, itd), išče distributerje v evropskih državah. Podjetje ponuja tudi možnost ustanovitve skupnega podjetja in podizvajalsko sodelovanje.

EEN-mar-30

Britansko podjetje specializirano za načrtovanje in proizvodnjo visoko kakovostnih izdelkov za razsvetljavo išče podizvajalca za celotno montažo proizvodne linije za izdelavo svetilk/svetilnih teles.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj