7. karierni sejem Delo MEne išče

7. karierni sejem Delo MEne išče

06. 04. 2010

Datum: 14. april 2010, 8.30 – 17.00

Kraj: Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Karierni center Ekonomske fakultete v Ljubljani (CERŠ) v sodelovanju s študentskim društvom Management Group organizira že 7. karierni sejem Delo MEne išče.

Namen letošnjega dogodka je povečati zaposlitvene možnosti naših študentov in diplomantov, s poudarkom na pridobivanju znanj in veščin, ki jih na karierni poti - poleg formalno pridobljenih znanj v času študija – študenti še potrebujejo.

V ta namen pripravljajo 11 delavnic, na katerih boste izvedeli, kako se pripraviti na prvi stik z delodajalcem, kako postopati pri iskanju zaposlitve v tujini ter pomembne značilnosti trga dela v Sloveniji in tujini. Letos so pripravili delavnico tudi za študente s posebnimi potrebami, kjer jih želijo seznaniti s pravnimi perspektivami zaposlovanja invalidov, zraven pa bo tudi priznani strokovnjak s tega področja iz Iowa University.

Tudi letošnji dogodek bodo zaključili z okroglo mizo, ki so jo naslovili »Uspešni karieri naproti«. Svoje izkušnje bodo delili s »TOP zaposlovalci 2009« po izboru časnika Dnevnik »Zlata nit«.

Da pa bo druženje čim bolj prijetno, bodo celoten dogodek začeli z DMI zajtrkom, na katerega ste prisrčno vabljeni pred začetkom delavnic.

Prijave: Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar se je zaradi omejitve prostora na posamezne delavnice in okroglo mizo potrebno prijaviti.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj