Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na 39. Mednarodnem sejmu gradbeništva, Beograd, Srbija

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na 39. Mednarodnem sejmu gradbeništva, Beograd, Srbija

26. 02. 2013

Datum: od 16. do 20. aprila 2013

Kraj: Beograd, Srbija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 39. Mednarodnem sejmu gradbeništva, ki bo potekal od 16. do 20. aprila 2013 v Beogradu, Srbija.

V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 781 razstavljavcev iz 24 držav, obiskalo pa ga je 48.000 obiskovalcev. 39. Mednarodni sejem gradbeništva je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja materialov in tehnologij za gradbeništvo. Med drugim se v okviru sejma predstavljajo izdelki in storitve s področja, inženiringa, gradbene opreme, konstrukcijskih elementov in materialov, klimatizacije in ogrevanja, materialov za vse vrste izolacij, instalacij, zaključnih gradbenih del ter notranje opreme.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.seebbe.com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na 39. Mednarodnem sejmu gradbeništva SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave: Izpolnjen prijavni obrazec (Word, PDF) pošljite najkasneje do petka, 1. marca 2013. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko kontaktirate g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, Faks: (01) 58 91 877, e-mail: matjaz.rovan@japti.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj