Javni razpis za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, priznanje ambasador znanosti Republike Slovenije in Puhovo priznanje v letu 2013

Javni razpis za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, priznanje ambasador znanosti Republike Slovenije in Puhovo priznanje v letu 2013

19. 02. 2013

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 14, Datum: 15. 2. 2013, Stran: 584

Predmet razpisa: Predmet javnega razpisa je zbiranje vlog za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije in Puhovo priznanje.

Nagrade in priznanja se podeljuje za leto 2013.

Zoisove nagrade, Zoisova priznanja, priznanja ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije in Puhova priznanja bodo podeljena konec novembra 2013.

Več

Razpisnik: Odbor Republike Slovenije za Zoisovo nagrado,

Zoisovo priznanje, priznanje ambasador znanosti

Republike Slovenije in Puhovo priznanje

Rok: Rok za oddajo vlog je 12. 4. 2013, do 14. ure.

Dodatne informacije: Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom so do zaključka razpisa na voljo pri kontaktni osebi Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, mag. Marti Šabec, in sicer na e-naslovu: marta.sabec@gov.si in na telefonski številki: (01) 478-47-39.

Razpisna dokumentacija: Razpisno dokumentacijo s prijavnim obrazcem dobite na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport ali jo dvignete od ponedeljka do petka, od 9. do 15.30 (v petek, do 14.30) v vložišču Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, Kotnikova 38, Ljubljana.

Več: Več o razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj