Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

12. 02. 2013

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-feb-01

Manjše poljsko podjetje, proizvajalec originalne opreme in sistemov v prehrambeni industriji, nudi storitve kot podizvajalec in išče partnerje za skupna vlaganja.

EEN-feb-02

Izraelsko podjetje, specializirano za proizvodnjo prodornih, sofisticiranih izdelkov prestižne oblike in kakovosti, namenjenih za dom in vrt, išče partnerje za posredniške in distribucijske storitve ter partnerje za skupna vlaganja.

EEN-feb-03

Poljsko podjetje za proizvodnjo magnetnih in tkivnih filtrov za brusilne stroje in industrijsko opremo, nudi tudi obdelavo kovin, ključavničarske in livarske storitve, išče partnerje za skupno proizvodnjo, skupna vlaganja in nudi podizvajalske storitve.

EEN-feb-04

Francosko podjetje, specializirano za trgovanje in predelavo suhega sadja, išče ponudnike organskega suhega sadja.

EEN-feb-05

Izraelsko podjetje, specializirano za oblikovanje in proizvodnjo detektorjev na osnovi elektronskih in ionskih delcev, ter drugih naprav na osnovi elektronskih in ionskih delcev. Podjetje ponuja razvojne, proizvodne in podizvajalske aktivnosti.

EEN-feb-06

Britanski proizvajalec testnih detektorjev dima, toplote in ogljikovega monoksida (CO) išče partnerje za proizvodnjo z izkušnjami v proizvodnji steklenih vlaken.

EEN-feb-07

Rusko podjetje, specializirano za proizvodnjo otroške hrane in pijač, išče mednarodne partnerje za skupna vlaganja ali franšizo.

EEN-feb-08

Britanski proizvajalec zunanjega pohištva išče komplementarne izdelke in ponuja distribucijo ali zastopanje v Veliki Britaniji.

EEN-feb-09

Francoski dobavitelj v zdravstvenem sektorju je razvil antialergeno in sterilno tekoče milo za uporabo pri umivanju rok medicinskih sester ali zahtevno nego kože. Podjetje išče evropske distributerje, ki želijo dopolniti svojo ponudbo higienskih ali negovalnih izdelkov.

EEN-feb-10

Špansko podjetje, specializirano za inženiring in tehnično svetovanje, z izčrpnimi izkušnjami na področju okoljevarstva, aeronavtike, industrije in turizma, nudi svoje strokovne storitve pri upravljanju (izračun, preverjanje in kompenzacija) ogljičnega odtisa (ang. carbon footprint), ki ga je mogoče aplicirati v različnih sektorjih. Podjetje nudi rešitve za vse entitete, zainteresirane za implementiranje sistema ogljičnega odtisa in posledično izboljšanje energetske učinkovitosti. Podjetje išče agente in ponuja svoje storitve za podjetja.

EEN-feb-11

Švedsko podjetje je razvilo napravo, ki nadzira proces fermentacije žemelj. Naprava optimizira proces fermentacije, s čimer se zagotovi kakovost kruha, poleg tega pa je enostavna za uporabo in se lahko uporablja za skoraj vse vrste žemelj in peciva. Naprava je namenjena pekarnam, ki fermentirajo njihovo testo pred pečenjem. Bodoči partner je lahko trgovski posrednik, ki že prodaja izdelke pekarnam, lahko pa tudi so to tudi podjetja, ki proizvajajo različne vrste nadzornih naprav in želijo implementirati napravo v svojih enotah.

EEN-feb-12

Poljski proizvajalec avtomobilskih interierjev išče partnerje na področju avtomobilskega, železniškega ali letalskega prometa, ki iščejo podizvajalce za izvajanje šivanja ali dizajniranja.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj