Podjetniški dogodek - »Veter v jadra dobrim idejam«

Podjetniški dogodek - »Veter v jadra dobrim idejam«

02. 01. 2013

Datum: 11. januar 2013, od 8.00 do 22.00 ure

Kraj: Ljubljana

Zaradi velikega interesa za socialno podjetništvo v zadnjem času so se v Socialnem inkubatorju odločili organizirati poslovni dogodek z kar največjo uporabno vrednostjo na katerem bodo podali številne kakovostne informacije o socialnem podjetništvu.

Podjetniški dogodek - »Veter v jadra dobrim idejam« bo sestavljen iz dveh delov. V dopoldanskem delu bodo različni eminentni predavatelji govorili o bolj in manj specifičnih področij socialnega podjetništva. Med drugimi bodo predavali tudi: ddr. Matjaž Mulej, Inštitut IRDO (o družbeni odgovornosti); Violeta Bulc, VIBACOM (o inovativnosti v socialnih podjetjih); Andrej Pompe, Brand Business School (o pomenu in pomembnosti blagovnih znamk). Popoldanski del bo še bolj praktično obarvan z dvema paneloma na temo poslovnega načrtovanja ter priložnosti, ki jih mladim ponujajo kooperative.

Ker bo podjetniški dogodek najbolj uporaben dogodek na temo socialnega podjetništva v letu 2013 vas vabijo, da se udeležite dogodka, ki bo potekal 11. januarja 2013 v Ljubljani.

Konferenco organizirajmo mladi kot odgovor na zaostrene gospodarske razmere. Vsi prihodki, ki jih bodo s pomočjo konference zbrali, se bodo namenili za podporo obetavnih podjetniških idej, ki jih razvijajo mladi socialni podjetniki.

Več informacij

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj