StartUP(i) tudi za mlade

StartUP(i) tudi za mlade

04. 12. 2012

Datum: 8. december 2012, od 18.00 do 20.00 ure

Kraj: KMKC Kompleks

Klub koroških študentov vas vabi na okroglo mizo z naslovom: “StartUP(i) za mlade”. V soboto, 8. decembra 2012 bodo ob 18.00 uri v KMKC Kompleks gostili goste, ki imajo za sabo zanimive StartUP zgodbe in so ob preboju na trg bili zelo uspešni.

Gostje bodo:

  • Miha Mikek (izvršni direktor Celtre),
  • Matej Zalar (izviršni direktor v podjetju Visionect) ter
  • Žiga Hajduković (ustanovitelj Dawn of Play).

Pogovor bo moderirala Petra Lesjak Tušek, tema pa se bo dotaknila 3 ključnih sklopov: ideja o podjetju, pot k ustanovitvi podjetja ter prvi koraki.

Dobili boste lahko odgovore na pogosto zastavljena vprašanja kot so: Ali bi tudi jaz lahko uspešno kljuboval zahtevnim podjetniškim vodam? Ali je moja ideja prava ideja? Kakšna je pot do ustanovitve lastnega podjetja? Kako do potencialnih investitorjev in kasnejših poslovnih partnerjev? Kako se pravilno vesti v poslovnem svetu?

V Klubu koroških študentov se zavedajo, da morajo mladi izkoristiti svoj potencial in znanje ter svoje ideje poizkušati podjetniško nadgraditi. Zaposlitve nas ne čakajo na vsakem koraku, alternativo pa predstavlja ustanovitev lastnega podjetja. Ker želijo spodbuditi potencialne podjetnike v naših lastnih vrstah, vam ponujajo priložnost, da skozi vodeno razpravo oz. okroglo mizo pridobite realno sliko mladih v StartUP podjetjih ter da ob pogovoru z gosti potešite vašo radovednost.

Več informacij o dogodku

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj